Kingsmoor Pure SPORT til voksne hunde med øget aktivitetsniveau.

Pure SPORT er kornfri, glutenfri hundemad af høj, dansk kvalitet.

Meget aktive hunde forbrænder meget energi og har brug for hundemad, der er tilpasset det øgede aktivitetsniveau. Derfor indeholder pure SPORT ekstra mange kalorier for en høj og langstrakt ydeevne samt masser af Omega 3 for mobilitet, blank pels og sund hud.

Pure SPORT anbefales til kræsne hunde, fordi der er ekstra fedt (smag) i opskriften. Anbefales til diegivende hunde samt til opbygning af muskler/kropsmasse.

Vores konservering er af naturlig oprindelse og opskriften er uden kunstige smags- og farvestoffer. Vi anvender friske råvarer, der skånsomt er tørret for at bevare friskheden, den gode smag og holdbarheden.

Opskriften består af: Kylling (kødproteinmel), ærter, kartoffel (stivelsesmel), animalsk fedt (kylling), fisk (proteinmel/olie), roetravler, hørfrø, rapsolie, cikorierod, æg (proteinmel), ølgær, gulerødder, mineralstoffer (salt) samt tang, hyben, æble, burresnerre, blåbær, rabarber, birkebark, lucerneurt, brændenælde, mælkebøtte med rod, kamille, hvidtjørn, enebær, valnød og anis.

Til 12 kg. Pure SPORT er der omregnet bl.a. brugt: 15 kg kylling 2,1 kg fisk 12,7 kg ærter 12,4 kg blandede rodfrugter

Fodermængden er vejledende, da hundens behov er afhængig af vejret (om det er koldt eller varmt), hundens alder og ikke mindst, hvor aktiv hunden er - nogle hunde er mere livlige end andre. Optagelse og energiforbrænding afhænger af den enkelte hund. Når du skifter til Kingsmoor, anbefales det at skifte gradvist over tre til otte dage, så hunden kan få opbygget en ny stærk tarmflora. Hundemaden serveres tørt, og hunden skal altid have adgang til frisk vand.

Kingsmoor Pure Sport. Hvis din hund har et højt aktivitetsniveau, så er dette kornfrie hundefoder perfekt til din hund.