Naturhund - billigt og kornfrit

FODERRÅDGIVNING
Vil du gerne have faglige øjne på dit valg af foder? Med en foderrådgivning får du råd og vejledning til at sikre dig at dit dyr får alle de vigtige næringsstoffer det har brug for. Der kigges bl.a. på at mængde, kilde og kvalitet af proteiner, fedt og kulhydrater matcher med det behov netop dit dyr har.
Dyrelageret har indgået et samarbejde med Center for Dyreterapi, hvor Veterinær Ernæringsterapeut Renée Kristiansen tilbyder denne rådgivning. Læs mere her: Center for Dyreterapi, og book evt. en tid til en foderrådgivning.

Naturhund er et kornfrit hundefoder, hvor sundhed og ernæring mødes for at sikre dit kæledyrs velvære. Vi forstår vigtigheden af et ernæringsmæssigt afbalanceret måltid for din hunds sundhed, især for dem med følsomme maver eller allergi over for korn. 

Vores nøje udvalgte kornfrie hundefodervarianter er fremstillet med høj kvalitet af proteiner og essentielle næringsstoffer, der understøtter en sund hud, pels og fordøjelse. Uanset om du har en aktiv hvalp, en voksen hund, eller en ældre hund, vores brede sortiment af kornfrie muligheder sikrer, at du kan finde det perfekte måltid til din firbenede ven. Dyk ned i vores udvalg, og oplev den forskel, et kornfrit kost kan gøre for din hunds helbred og energiniveau.