PURE, hundemad uden korn, ris og majs, - til den voksne hund.

 

 

Hundemad fra Kingsmoor. Kvaliteten og sikkerheden er helt i top når du vælger Kingsmoor hundefoder til din hund. Hvis du vælger Kingsmoor PURE, er du helt sikker på at få et hundefoder helt uden korn, ris og majs. Kornfrit hundefoder er godt for alle hunde uanset race.

Kingsmoor Pure AND er beregnet til voksne hunde med normalt aktivitetsniveau.

Opskriften er sund og velsmagende med and og præbiotiske rodfrugter for en velfungerende hundemave, og endvidere et højt indhold af fiskeolie til pels og hud. Kingsmoor Pure And har desuden et højt indhold af sunde planter og grøntsager som er godt for hundens immunforsvar. 

Konserveringen er selvfølgelig af naturlig oprindelse og opskriftern er helt uden kunstige smags- og farvestoffer. Råvarerne er friske, og er skånsomt tørret for at bevare friskheden og den gode smag. Når du køber Kingsmoor hos Dyrelageret, kan du altid regne med at dato for holdbarhed er langt ud i fremtiden, da vi konstant får nye forsyninger, og Kingsmoors forsendelser ALTID er helt friske.

Opskriften på Pure And består af: And, fisk, kartoffel, ærter, hestebønner, hørfrø, roetrævler, æg, rapsolie, ølgær, cikorierod, gulerødder, tang, hyben, æble, rababer, brændenælde, pebermynte, hvidløg, lakridsrod, burresnerre, lucerneurt, peberrod, mælkebøtte med rod, kamille, hvidtjørn og anis.

Til 12 kg Pure And er der omregnet bl.a. brugt: 10,1 kg and, 2,7 kg fisk, 11,2 kg hestebønner og ærter, 14,6 kg blandede rodfrugter

Vær opmærksom på, at fodermængden på posen er vejledende, da hundens behov er afhængig af vejret (om det er koldt eller varmt), hundens alder og ikke midst hvor aktiv hunden er - nogle hunde er mere livlige end andre, optagelse og energiforbrænding afhænger af den enkelte hund. 

Og husk når du skifter til Kingsmoor, anbefales det at skifte gradvist over 3-8 dage, så hunden kan få opbygget en ny stærk tarmflore. Hundemaden serveres tørt, og husk altid friskt drikkevand.