PURE, hundemad uden korn, ris og majs - til den voksne hund.

Kingsmoor hundemad. Kvaliteten er den velkendte Kingsmoor-kvalitet, men Kingsmoor Pure er et hundefoder helt uden korn, ris og majs. Kornfri hundefoder er godt for alle hunde uanset race.

Kingsmoor Pure har eksisteret i nogle år, og er blevet det foretrukne foder for mange hundeejere.

Kingsmoor Pure HVALP til hvalpe med normalt aktivitetsniveau.

Pure HVALP er kornfri, glutenfri hundemad af høj, dansk kvalitet.

Opskriften er med danske fisk, sunde planter og lækker kylling for en balanceret vækst og velfungerende mave. Det medvirker til et godt immunforsvar og en optimal mave-/tarmfunktion.

Det høje indhold af Omega 3 svarer til, at hvalpen får ca. 2 Omega 3 kapsler pr. 100 gram hundemad. Det hjælper hvalpen til en sund hud og blank pels.

Opskriften er uden kunstige smags- og farvestoffer. Vores konservering er af naturlig oprindelse og fisken er uden tungmetaller, så hvalpen får en sund start på livet. Vi anvender friske råvarer, der skånsomt er tørret for at bevare friskheden, den gode smag og holdbarheden.

Brikkerne er tandrensende på grund af deres form som tandbørster, så hvalpen får renset tænder og masseret tandkød, hver gang den spiser.

Opskriften består af: Kylling (kødproteinmel), kartoffel (stivelsesmel), ærter, fisk (proteinmel/olie), animalsk fedt (kylling), hørfrø, roetrævler, rapsolie, mineralstoffer (monocalciumfosfat/salt), ølgær, æg (proteinmel), lupin, cikorierod (tørret), gulerødder (tørret), lucerne, tang, hyben, æble, rabarber, brændenælde, pebermynte, hvidløg, lakridsrod, burresnerre, lucerneurt, peberrod, mælkebøtte med rod, kamille, hvidtjørn og anis.

Hvalpe under 3 måneder bør få deres dagsration opdelt i tre portioner let fugtigt hundemad fordelt over dagen. Hvalpe over 3 måneder bør langsomt vænnes fra det fugtige hundemad. Mængden bør tilpasses vejret (når det er koldt, har hunden brug for mere mad), aktivitetsniveauet og hundens almene sundhedstilstand. En skål med frisk vand bør altid stå til hundens rådighed.