Hvad er reglerne for hundetegn ? 

Ejeren er forpligtiget til at hunden bærer hundetegn, hvor man tydelig kan se ejerens navn + adresse, dette er det lovmæssige krav iflg. hundeloven. Desuden anbefaler vi at der også står et telefon nr. 

Når du bestiller : Du skal udfylde den ønskede tekst på siden med det hundetegn du vælger. BEMÆRK på siden er der angiver maks. antal tegn ( incl. mellemrum). Der må IKKE være angivet flere tegn end det vi oplyser som maks. antal tegn. Hvis du angiver flere tegn, forbeholder Dyrelageret sig ret til at ændre på teksten på tegnet uden at info kunden. Ved ændring kan der evt blive forkortelser, eller ændring på for- og bagsiden af tegnet. Vær OBS på de små hundetegn, der er teksten meget begrænset, forkort evt vejnavn, undlad fornavn eller lign. Hvis du har brug for meget tekst på de små hundetegn, så bestil evt. 2 stk.

Husk at læse korrektur på din ordre. Dyrelageret læser ikke korrektur, da der er mange navne og adresser med forskellig stavninger som vi ikke kender. Og vi har mange kunder der bruger hundetegnene til andet end kæledyr, så derfor kontakter vi ikke kunder, hvor teksten ikke efterleverer loven for hundetegn.

BEMÆRK: Der kan KUN graveres bogstaver.  Der kan IKKE indsættes røde hjerter mm, @,  forskellige tegn (f.eks. &-?-!) eller lignende på hundetegnet, vi forbeholder os ret til at slette disse tegn/linier og ligeledes kan hundetegn ikke returneres da det er en bestillingsvare fra kunden.

 

Hos Dyrelageret finder du et godt og spændende udvalg af hundetegn til både små og store hunde. Vi har hundetegn i flere forskellige materialer og farver, så du har mulighed for at finde netop det du søger til din hund.

For at gøre det enkelt har vi valgt at køre den samme billige pris uanset om du køber et lille eller et stort hundetegn.