Køb Orijen hundefoder hos Dyrelageret. Orijen hundefoder er Meget høj kvalitet, som produceres i Canada.

FODERRÅDGIVNING
Vil du gerne have faglige øjne på dit valg af foder? Med en foderrådgivning får du råd og vejledning til at sikre dig at dit dyr får alle de vigtige næringsstoffer det har brug for. Der kigges bl.a. på at mængde, kilde og kvalitet af proteiner, fedt og kulhydrater matcher med det behov netop dit dyr har.
Dyrelageret har indgået et samarbejde med Center for Dyreterapi, hvor Veterinær Ernæringsterapeut Renée Kristiansen tilbyder denne rådgivning. Læs mere her: Center for Dyreterapi, og book evt. en tid til en foderrådgivning.

Orijen er helt klart Dyrelagerets topscorer i kvaliltetshundefoder og hvalpefoder. Det fantastiske koncept hos Orijen er enkelt: at lave et foder, som tilsvarer det foder som hunde ville jage og indtage i naturen, d.v.s. det de biologisk er født til at spise. Orijen hundefoder har et højt proteinindhold, få kulhydrater og er selvfølgelig 100% kornfrit. Orijen er biologisk tilpasset med frisk kød / fisk i forholdet 80% kød / fisk, og 20% frugter, planter, bær m.m. og 0% korn. Orijen er det tætteste man kan komme på BARF som tørkost, dog slipper du for de besværligheder, almindelig BARF fodring til tider kan indebære. Dyrelageret fører følgende typer Orijen: Orijen Puppy, Orijen Puppy Large Breed, Orijen Adult, Orijen 6 Fisk.

Orijen - Naturlig kost til hunde

Din hund fortjener det bedste af det bedste. Det gælder naturligvis, og måske også især, når det kommer til hundefoder. Hundefoder fra Orijen er i flere år i træk kåret som det bedste foder, man kan få til vores firbenede venner.

Hundens eget valg

Orijen udmærker sig ved at producere hundefoder ud fra hundens eget behov, ikke ud fra hvad vi mennesker synes er lækkert. Hundefoderet er nemlig udviklet ud fra, hvad hunden selv ville jage ude i naturen. Altså det, som den biologisk set er udviklet til at ville spise. Derfor er du sikret et lækkert hundefoder, som din hund vil elske og som samtidig vil tilfredsstille dens naturlige behov.

Hvad består det af?

Hundefoder fra Orijen består primært af proteiner, da det er, hvad hunde har mest brug for. Indholdet i foderet er derfor friskt kød og fisk samt en del frugter, planter og bær. Dette giver en god og nærende blanding af proteiner og vitaminer, der er sundt og mættende for din hund. Og så er det naturligvis hundrede procent kornfrit og uden tilsætningsstoffer eller farve.

Forskellen på foder

Det rette foder giver både en gladere og en sundere hund. Man bliver, hvad man spiser. Og lige som du selv kan mærke forskellen på at spise rigtigt og spise usundt, vil du også kunne mærke forskellen på din hund ved at give den det foder, som den har bedst af. Med Orijen får du ikke alene et foderprodukt, som din hund vil elske, du får også et foder, der vil give dig en gladere og sundere hund. Du vil kunne mærke forskellen med det samme.

Hvorfor er det godt?

Det er let at komme i tvivl, når man skal vælge foder til sin hund. For mange fodermærker vil flotte sig med at have foder, der kan lyde lækkert selv for os, så hvorfor skulle det ikke også være godt for vores dyr? Eller måske kan foderet, love at hunden får en flottere pels eller sundere tænder. Men i virkeligheden er valget ikke så svært. En hund har brug for naturlig kost, som den selv ville jage, hvis det stod til den. Dens tænder er udviklede til at gnave i kød og derfor skal dens kost primært bestå af kød. Men en hund har også brug for vitaminer og fiskeolier for at holde sig sund og rask og bibeholde et godt immunsystem. Derfor består foderblandinger fra Orijen af en variation af kød og fisk samt sunde planter, bær og frugter. Det giver alt i alt den helt rette foderblanding til din hund.

Flere variationer

Lige som du godt kan lide varieret kost, kan din hund også lige forskellig slags foder. Det samme foder hver dag kan blive kedeligt i længden, så hvorfor ikke glæde din hund ved at skifte mellem forskellige Orijen blandinger med jævne mellemrum. Orijen forhandler forskellige foderblandinger til både voksne hunde og hvalpe, der alle indeholder de samme gode protein og vitaminblandinger. Blandt andet kan du få Orijen Puppy til de helt små hvalpe, Orijen Puppy Large Breed til de større hvalpe racer samt Orijen Adult og Orijen 6 Fisk til voksne hunde.