PURE, hundemad uden korn, ris og majs - til den voksne hund.

Kingsmoor hundemad. Kvaliteten er den velkendte Kingsmoor-kvalitet, men Kingsmoor Pure er et hundefoder helt uden korn, ris og majs. Kornfri hundefoder er godt for alle hunde uanset race.

Kingsmoor Pure har eksisteret i nogle år, og er blevet det foretrukne foder for mange hundeejere. Kødet i Pure har hidtil været kylling, og denne variant eksisterer stadig, men Kingsmoor har udviklet nye varianter, som kommer på markedet løbende.

Kingsmoor Pure LET til voksne hunde med begrænset aktivitetsniveau eller tendens til overvægt.

Pure LET er kornfri, glutenfri hundemad af høj, dansk kvalitet.

I Pure LET har vi bevaret den gode Kingsmoor-smag og hævet indholdet af protein i form af lækkert fiskekød og kylling, så hunden ikke mister sin muskelmasse.

For at passe på vægten har Pure LET et lavt fedtindhold og mange kostfibre, der giver længevarende mæthed og holder maven i gang.

Opskriften har et højt indhold af de sunde fedtsyrer Omega 3 & 6 for en blank pels, sund hud og mobilitet. 

Med Pure LET kan din hund spise sig mæt i velsmagende mad, passe på vægten og samtidig se sund og godt ud.

Vores konservering er af naturlig oprindelse og opskriften er uden kunstige smags- og farvestoffer. Vi anvender friske råvarer, der skånsomt er tørret for at bevare friskheden, den gode smag og holdbarheden.

Opskriften består af:
Kylling (kødproteinmel), kartoffel (stivelsesmel/fiber), ærter, hestebønner, fisk (proteinmel/olie), hørfrø, roetrævler, rapsolie, mineralstoffer (kalk/salt), ølgær, æg (proteinmel), cikorierod (tørret), gulerødder (tørret), grønlæbet musling (tørret), kyllingebrusk (tørret), tang, hyben, æble, rabarber, brændenælde, pebermynte, hvidløg, lakridsrod, burresnerre, lucerneurt, peberrod, mælkebøtte med rod, kamille, hvidtjørn og anis.

Til 12 kg. Pure LET er der omregnet bl.a. brugt:
7,1 kg kylling
4,6 kg fisk
12,2 kg ærter + bønner
4,2 kg blandede rodfrugter

HVIS DIN HUND SKAL TABE SIG, SKAL DU FODRE EFTER DEN ØNSKEDE SLUTVÆGT.
Hvis din hund efter nogle uger ikke opnår det ønskede vægttab, kan du reducere mængden af mad. Vores dosering er altid angivet ud fra en mellemaktiv hund.
Fodermængden er vejledende, da hundens behov er afhængig af vejret (om det er koldt eller varmt), hundens alder og ikke mindst, hvor aktiv hunden er - nogle hunde er mere livlige end andre. Optagelse og energiforbrænding afhænger af den enkelte hund.
Når du skifter til Kingsmoor, anbefales det at skifte gradvist over tre til otte dage, så hunden kan få opbygget en ny stærk tarmflora. Hundefoderet serveres tørt, og hunden skal altid have adgang til frisk vand.