Carnilove into the wild. Carnilove hundefoder er sammensat, så den tager højde for hundens oprindelige natur.


FODERRÅDGIVNING
Vil du gerne have faglige øjne på dit valg af foder? Med en foderrådgivning får du råd og vejledning til at sikre dig at dit dyr får alle de vigtige næringsstoffer det har brug for. Der kigges bl.a. på at mængde, kilde og kvalitet af proteiner, fedt og kulhydrater matcher med det behov netop dit dyr har.
Dyrelageret har indgået et samarbejde med Center for Dyreterapi, hvor Veterinær Ernæringsterapeut Renée Kristiansen tilbyder denne rådgivning. Læs mere her: Center for Dyreterapi, og book evt. en tid til en foderrådgivning.

Det brede spektrum af nøje udvalgte typer af kød fra vildt, f.eks. rensdyr, and, fasan, kalkun, lam, vildsvin og laks. Svarer til sammensætningen af det naturlige bytte, og sørger for at hunden får de vigtige aminosyrer.

Skovbær, grøntsager, vildebær og urter er naturlige kilder til vigtige vitaminer, antioxidanter og andre essentielle næringsstoffer.

Carnilove hundefoder – Helt fri for kartofler og korn

Carnilove hundefoder er designet med hensyntagen til samhørigheden mellem mennesker og hundes liv sammen. Ingredienser, og mængden af dem, er udviklet efter hundens kost, før landbruget blev indført, men produktionen er baseret på de nyeste processer og teknologier. Carnilove er derfor helt korn og kartoffelfri og består af 70 % kød fra vildt og 30 % skovbær, grøntsager og urter.

Hunden kan ikke udnytte de ekstra mængder energi, der er i korn og kartofler, og den oplagres derfor som fedt i kroppen og fører til overvægt og deraf sygdomme, som f.eks. diabetes. Med Carnilove hundefoder er vi tilbage til de vilde hundes naturlige fødekilder, som ikke indeholder almindelige kornsorter eller kartofler. Foderet indeholder Psyllium, Schidigera og Yucca, som er med til at understøtte fordøjelsen, og ølgær som er et naturligt middel mod parasitter. Cikorierod og havalger danner en kombination af bioaktive stoffer, som har en positiv indvirkning på sundheden og immuniteten.

Hundefoder med vildt – Sikre det daglige indtag af kvalitetsproteiner

Kød fra vildt er vigtige kilder til proteiner, som er musklernes byggesten. I Carnilove hundefoder produkterne som består af rensdyr, and, fasan, kalkun, lam, vildsvin og laks er du sikker på at din hund får det nødvendige daglige indtag af kvalitetsproteiner.

Ligeledes er lakseolie, som er meget rig på Omega-3-fedtsyrer en naturlig del Carnilove produkterne og er med til at give hunden en sund hud og pels.

Skovbær, grøntsager og urter er en almindelig og nødvendig del af vilde hundes kost. Disse er en vigtig kilde til næringsstoffer og fibre, og forsyner kroppen med de nødvendige vitaminer og er meget rige på antioxidanter.

Skaller fra skaldyr og bruskekstrakt er naturlige kilder til chondrobeskyttende stoffer, som har en beskyttende effekt på tilstanden og mobiliteten i led, sener og ledbånd, sammen med andre aktive stoffer forebygges hermed ledproblemer.

Med Carnilove hundefoder garanteres du et kvalitets produkt, som garanterer en sammensætning uden kemikalier, konserveringsmidler eller farvestoffer.