PURE, hundemad uden korn, ris og majs - til den voksne hund.

Kingsmoor hundemad. Kvaliteten er den velkendte Kingsmoor-kvalitet, men Kingsmoor Pure er et hundefoder helt uden korn, ris og majs. Kornfri hundefoder er godt for alle hunde uanset race.

Kingsmoor Pure har eksisteret i nogle år, og er blevet det foretrukne foder for mange hundeejere.

Hundemad til voksne hunde med normalt aktivitetsniveau

4 kg. Pure LAM har mindre brikker – nemme at tygge for små racer.

Kingsmoor Pure LAM er kornfri, glutenfri hundemad af høj, dansk kvalitet.

Pure LAM er skånsom mod maven og har let fordøjelige proteiner i form af lam og fisk. Opskriften består primært af lækkert lammekød, velsmagende fisk, et væld af sprøde rodfrugter samt sunde urter.

Ekstra meget B-vitamin og de fede fedtsyrer, Omega 3 & 6, hjælper din hund med at holde pelsen skinnende blank og huden sund.

Når maven er i orden, trives din hund bedst. Derfor indeholder Pure LAM de præbiotiske rodfrugter, cikorierødder, der holder maven i topform. Opskriften er desuden rig på A-vitamin, som medvirker til et stærkt immunforsvar.

Vores konservering er af naturlig oprindelse og opskriften er uden kunstige smags- og farvestoffer. Vi anvender friske råvarer, der skånsomt er tørret for at bevare friskheden, den gode smag og holdbarheden.

Opskriften består af:
Lam (kødproteinmel), kartoffel (stivelsesmel), ærter, hestebønner, rapsolie, fisk (proteinmel), hørfrø, roetrævler, gulerødder (tørret), cikorierod (tørret), ølgær, æg (proteinmel), mineralstoffer (salt), tang, hyben, æble, rabarber, brændenælde, pebermynte, hvidløg, lakridsrod, burresnerre, lucerneurt, peberrod, mælkebøtte med rod, kamille, hvidtjørn og anis.

Til 12 kg. Pure LAM er der omregnet bl.a. brugt:
7,5 kg lam,,2,1 kg fisk,11,7 kg ærter + bønner,15 kg blandede rodfrugter

Til 4 kg. Pure LAM er der omregnet bl.a. brugt:
2,5 kg lam, 0,7 kg fisk, 3,9 kg ærter + bønner, 5 kg blandede rodfrugter

Fodermængden er vejledende, da hundens behov er afhængig af vejret (om det er koldt eller varmt), hundens alder og ikke mindst, hvor aktiv hunden er – nogle hunde er mere livlige end andre. Optagelse og energiforbrænding afhænger af den enkelte hund. Du er den bedste til at vurdere, hvor meget din hund skal have.