Hos Dyrelageret finder du et bredt udvalg af forskellige hundetæpper i alle prisklasser.

Vi har flere forskellige modeller i de kendte fleecetæpper, almindelige grå hundetæpper, og ikke at forglemme de berømte Vet Bed hundetæpper. Vet Bed findes i forskellige størrelser og farver til rigtig gode priser. Har du lige fået hundehvalp, så kig lige omkring vores hvalpesæt, hvor der er fleecetæppe indkluderet.

TILBAGE TIL HOVEDKATEGORIEN "HUNDEARTIKLER"

Bløde og allergivenlige hundetæpper til enhver lejlighed


For at din hund kan finde sig godt til rette, har den brug for et blødt og behageligt hundetæppe. Hos Dyrelageret forhandler vi mange slags hundetæpper. Både de velkendte grove hundetæpper, der er velegnede efter en lang og våd gåtur, samt de blødere fleecetæpper og ikke mindst de velkendte Vet Bet hundetæpper.

Vi forhandler et bredt udvalg af hundetæpper i alle prisklasser og til enhver lejlighed. Det er nemlig ikke sikkert at du ønsker at det er det samme tæppe din hund bruger, når den kommer hjem fra en gåtur i mudder eller vådt græs, som den bruger når I skal hygge på sofaen. Derfor har vi et udvalg, der kan sikre dig et blødt leje til din hund, uanset tidspunktet af døgnet.

Hundetæppe til hyggestunder


Hos Dyrelageret har vi bløde og lækre fleecetæpper, der er velegnede til at give hunden sin helt egen plads i sofaen eller stuen. Disse tæpper er lavet i et allergivenligt og særligt blødt materiale, der kan give varme og følelse af tryghed for din hund. Læg det i sofaen hvis du vil have selskab til aftenfilmen, eller i kurven for at din hund kan få en behagelig og blød seng at putte i.

Tæpper til hvalpe


Det er ikke altid helt let at lære sige til, når man skal ud og tisse. Derfor kan det være rart, for især hvalpe, med et tæppe der kan suge, hvis uheldet skulle være ude. Den særlige Vet Bet serie, giver dig kraftige og bløde hundetæpper, med et solidt gummiunderlag, der kan smides direkte i vaskemaskinen. På den måde, får du ikke ødelagt dyre tæpper så længe hvalpen lærer at give lyd når den skal ud. Samtidig kan du give hvalpen et blødt og behageligt leje at kravle ned på og pakke sig ind i.

Vet Bet serien tilbyder også tæpper i mikrofiber, der minder om et håndklæde. Dette kan være godt som træning til at lære hvalpen, hvor den skal gå hen når den bliver tissetrængende.

Fås i mange flotte farver


Du kan finde hvalpetæpper i mange herlige farver og kvaliteter i flere prisklasser. Med eller uden søde motiver. Alle hundetæpper i Vet Bed serien har skridsikre underlag, så de ligger helt fast, selv hvis hvalpen springer op på tæppet i fuld fart. Du kan i de fleste tilfælde klippe dit nye Vet Bet hundetæppe til, så det passer perfekt til hvalpekassen eller det sted hvor det skal ligge.

Med et blødt og kraftigt hvalpetæppe, kan du give din hvalp et sted, hvor den kan føle tryghed og varme også selvom den skal være alene hjemme. Det er en praktisk anordning for hvalpetræningen at have et sted, hvor hvalpen kan finde tryghed og ”helle”, hvis den har brug for at slappe af og føle sig hjemme. Samtidig kan du anvende et hundetæppe, som et dejligt sted, hvor hvalpen kan blive overasket med hundekiks, eller små godbidder. Dette kan give dig mulighed for at lære hvalpen, hvor den skal sætte sig, for eksempel når der komme gæster i hjemmet.