PURE, hundemad uden korn, ris og majs - til den voksne hund.

Kingsmoor hundemad. Kvaliteten er den velkendte Kingsmoor-kvalitet, men Kingsmoor Pure er et hundefoder helt uden korn, ris og majs. Kornfri hundefoder er godt for alle hunde uanset race.

Kingsmoor Pure har eksisteret i nogle år, og er blevet det foretrukne foder for mange hundeejere.

 

Kingsmoor Pure SENIOR til ældre hunde med begrænset aktivitetsniveau.

Pure SENIOR er kornfri, glutenfri hundemad af høj, dansk kvalitet.

Råvarerne er nøje udvalgt og sammensat til at give en fantastisk smag og dække den ældre hunds behov. Opskriften indeholder store mængder Omega 3, som den ældre hund har brug for til bl.a. mobilitet, blank pels og sund hud.

Mange ældre hunde skal passe på vægten og holde gang i fordøjelsen. Derfor har Pure SENIOR et lavt fedtindhold og mange kostfibre for at give mæthed og holde maven i gang.

Vores konservering er af naturlig oprindelse og opskriften er uden kunstige smags- og farvestoffer. Vi anvender friske råvarer, der skånsomt er tørret for at bevare friskheden, den gode smag og holdbarheden.

Opskriften består af: Kylling (kødproteinmel), kartoffel (stivelsesmel), ærter, fisk (proteinmel/olie), hørfrø, roetrævler, hestebønner, animalsk fedt (kylling), ølgær, æg (proteinmel), rapsolie, mineralstoffer (salt), cikorierod (tørret), gulerødder (tørret), grønlæbet musling (tørret), kyllingebrusk (tørret), tang, hyben, æble, rabarber, brændenælde, pebermynte, hvidløg, lakridsrod, burresnerre, lucerneurt, peberrod, mælkebøtte med rod, kamille, hvidtjørn og anis.

Til 12 kg Pure SENIOR er der omregnet bl.a. brugt: 8,6 kg kylling 3,3 kg fisk 11,6 kg ærter + bønner 16 kg blandede rodfrugter

Fodermængden er vejledende, da hundens behov er afhængig af vejret (om det er koldt eller varmt), hundens alder og ikke mindst, hvor aktiv hunden er - nogle hunde er mere livlige end andre. Optagelse og energiforbrænding afhænger af den enkelte hund. Når du skifter til Kingsmoor, anbefales det at skifte gradvist over tre til otte dage, så hunden kan få opbygget en ny stærk tarmflora. Hundemaden serveres tørt, og hunden skal altid have adgang til frisk vand.