Brit Care er en fantastisk foderserie, som spænder bredt. Der findes Brit Care mini, Brit Care Kornfri.  Foderserien er skabt uden kompromiser og specielt formuleret til at opfylde kravene til små racer (mini serien), samt melle/store hunde,og ligeledes gigant hundene. Foderet er ligeledes rig på de essentielle aminosyrer, som nærer muskler og væv. Alle med meget lækker smag, som frister selv kræsne hunde.


FODERRÅDGIVNING
Vil du gerne have faglige øjne på dit valg af foder? Med en foderrådgivning får du råd og vejledning til at sikre dig at dit dyr får alle de vigtige næringsstoffer det har brug for. Der kigges bl.a. på at mængde, kilde og kvalitet af proteiner, fedt og kulhydrater matcher med det behov netop dit dyr har.
Dyrelageret har indgået et samarbejde med Center for Dyreterapi, hvor Veterinær Ernæringsterapeut Renée Kristiansen tilbyder denne rådgivning. Læs mere her: Center for Dyreterapi, og book evt. en tid til en foderrådgivning.

Brit Care Mini - specielt til små racer.

Små racer har særlige ernæringsmæssige krav.

Deres unikke anatomi - kort fordøjelseskanal og hurtig fordøjelse sammenlignet med andre hunde - kræver en høj koncentration af næringsstoffer i en lille del af mad.

Brit Care har skabt en ny linje af hundemad uden kompromiser og specielt formuleret til at opfylde kravene til små racer.

Brit Care Mini findes i gode varianter : Puppy - Sensitive - Lamb - Hair and Skin - Light and sterilised, således vil du altid kunne finde en variant der passer netop til din hund.

Foderet er kornfrit og indeholder et højt kødindhold med funktionelle stoffer, der understøtter immunitet, tilstand, hjerte, pels, hud, tænder og skelet af minihunde.

Formlerne indeholder frisk lam eller laks til forbedret langsigtsmag og en positiv effekt på fordøjelighed.

Hvorfor vælge Grain Free:

  • Lavt glykæmisk indhold
  • Stabilisere blodsukkeret
  • Fedme forebyggelse
  • Nedsat byrde for fordøjelseskanalen

Hvorfor vælge et produkt med frisk kød

Tun, kanin og vildtkød er nye, ukonventionelle kilder til protein af højest mulig kvalitet. Disse proteiner er meget nærende og er også hypoallergeniske.

Fersk kød forbedrer fordøjelsen og har en positiv effekt på smagen.