PAWZ Hundesko i 100% naturgummi - SORTE

Lager:
Pris fra
145,00
Model/varenr.: k278093x

Pawz Hundesko i 100% naturgummi er lette og tynde, og tilpasser sig potens form. Er lette at sætte på

PAWZ Hundesko i 100% naturgummi

PAWZ Hundesko i 100% naturgummi,- er en superlet og tynd hundesko, der er designet på en måde så de er lette at sætte på hundens / kattens poter, og pasformen er rigtig fin, da den er formet sådan at den tilpasser sig poter. Denne tynde model hundesko, er også lettere for hunden at vænne sig til, da de slet ikke er tunge og klodsede, og generer ikke hundens bevægelser. Modellen er lidt i formen som en ballon, så du åbner den bare i den lille ende, og trækker den let over poterne. Her slipper du helt for lynlåse m.v.  De er selvfølgelig vandtætte, og bionedbrydelige. Man kalder dem engangssko, men du kan sagtens genanvende dem flere gange. Da der er 12 stk. i pakken, er det let bare at ta`en ny hvis der er en der skulle gå i stykker.

Anvendes til f.eks.: om vinteren når der salt på veje og fortove, når der er mudret eller sjappet, efter operationer i poten, efter negleklip hunde der slikker poter, eller hvad nu behovet er.

Størrelser: Husk at måle din hunds poter fra neglespidsen til den bagerste del af trædepuden.  Det er meningen at hundeskoen skal sidde godt til omkring benet, men lidt løsere på hundens poter, så den ikke generer.   Så kan du let finde tilsvarende størrelse, da der står cm på størrelsen af skoen.

PAKKEN INDEHOLDER 12 STK. SKO

  • Størrelse XS -  måler 5,1 cm
  • Størrelse S - måler 6,4 cm
  • Størrelse M - måler 7,6 cm
  • Størrelse L - måler 10,2 cm
  • Størrelse XL  - måler 12,7 cm
spacer