Mængderabat

Nordic Gold Frigg - til den kræsne kat - 10 kg

Lager: Ikke på lager
579,00
  • Køb 2 eller flere til 559,00 pr stk.
Model/varenr.: UQfrigg10

Nordic Gold Frigg - til den kræsne kat - 10 kg

Kattefoder til den kræsne kat - fremstillet i Danmark af de bedste nordiske råvarer

Nordic Gold Frigg - til den kræsne kat - 10 kg

Kattefoder til den kræsne kat - fremstillet i Danmark af de bedste nordiske råvarer

  • Indhold: Kylling og kyllingeprodukter, kartoffel, ærter, roefibre, koldpresset økologisk rapsolie, fisk og koldpresset fiskeolie, æbler, krill, æg, gulerødder, økologiske urter (cikorie, røllike, rød solhat, persille, oregano, hyben, marietidselfrø, lucerne og katteurt) og mineraler. Naturlige antioxidanter (naturlige tokoferoler, rosmarinekstrakt, rapsolie, lecithin, citronsyre, siliciumdioxid)

Lækre råvarer
UniQ NordicGolds Frigg til voksne katte bygger på det helt enkle princip, at kun de bedste råvarer er gode nok til vores katte. Frigg er derfor fremstillet af rene nordiske råvarer, fisk og krill fra Nordsøen, proteinrig kylling, vitaminrige grøntsager og langtidstørrede økologiske urter. Frigg har en god og positiv effekt på din kats fordøjelse, pels og immunforsvar samt led og bevægeapparat. Et højt indhold af særlige fibre og olier forebygger hårboller effektivt.

Skånsomt produceret

Katte er rovdyr og kødædere fra naturen. Men katten spiser ikke hvad som helst, og vi er overbevist om, at de helst spiser mad af god kvalitet, der er produceret skånsomt. Derfor undgår vi at opvarme den koldpressede økologiske rapsolie og de lagtidstørrede økologiske urter. Frigg har et højt indhold af proteiner fra både fisk, krill og kylling - en varieret sammensætning, der sikrer din kats behov for essentielle aminosyrer.

Også velegnet til katte med pelsproblemer

Frigg er helt fri for korn og gluten og indeholder hverken køderstatning, proteinerstatning, knoglemel, eller kunstige farve- og aromastoffer.
Derfor kan du trygt give din kat Frigg, også hvis den har udfordringer med pelsen

Frigg-indhold-fodervejledning.pdf

Fodervejledning: Fodermængde på indholdsfortegnelsen herunder er vejledende da kattes behov er forskellige. Servér altid UniQ NordicGold Frigg for din kat sammen med en skål frisk drikkevand. Opbevares ved 15-25°. Undgå fugt og stærkt dagslys. Holdbarhed se stempel.

spacer