Advantage Vet til kat

Lager:
Pris fra
161,00
Model/varenr.: adventageKAT

Advantage Vet. Loppemiddel til Katte

Advantage Vet er et meget virksomt middel til behandling og forebyggelse af lopper og pelslus hos katte. Dette kan evt. også være en god løsning, hvis behandling af loppeangreb med andre loppemidler ikke virker på dyret, så er der mange der har stort held med at benytte denne variant til loppebekæmpelse. Advantage Vet indeholder imidacloprid, som dræber voksne lopper på dyret, samt larver i de nære omgivelser. Må kun bruges på huden.

INDIKATIONER: Til forebyggelse og behandling af loppeangreb på katte (se doseringen på pakken). Lopper dør indenfor 1 døgn efter behandllingen. En behandling forebygger yderligere loppeangreb i 4 uger. 

KONTRAINDIKATIONER: Diende hvalpe under 8 uger behandles ikke.

BIVIRKNINGER: Præparatet smager bittert og spytsekretionen kan lejlighedsvist fremkomme, hvis katten slikker på applikationsstedet umiddelbart efter behandlingen. Dette er ikke tegn på forgiftning, og forsvinder umiddelbart efter. Øvrige sjældne bivirkninger - se indlægssedlen i pakken.

FORSIGTIGHEDSREGLER: Undgå at tubens indhold kommer i kontakt med øjne, øre eller mund hos dyret.

DOSERING: Anbefalet dosis: Katte - 1 pipette. Lopper dør indenfor 1 døgn, og en behandling forebygger yderligere loppeangreb i op til 4 uger. Reinfestation af nye lopper fra omgivelserne kan fortsætte i op til 6 uger eller længere efter startbehandlingen. Mere en en behandling kan være nødvendigt, hvis loppeproblemet er meget stort. Hvis der er mange lopper i omgivelserne, kan genbehandling tilrådes med et interval på 4 uger, indtil der er opnået kontrol med loppeangrebet. Advantage Vet er stadig effektivt, selvom dyret bliver vådt, f.eks. efter svømning eller regn. Dog kan genbehandling tilrådes tidligere end 4 uger, hvis dyret er hyppigt vådt. Dog må der ikke genbehandles oftere end 1 gang om ugen.

OVERDOSERING: Se indlægssedlen i pakken

  • Advantage Vet til katte er lægemidler, og må derfor kun sælges til personer over 15 år. Bemærk at ved accept af Dyrelageret.dk´s handelsbetingelser, har vi din garanti for, at du er fyldt 15 år.
  • Advantage Vet kan kun returneres eller byttes ved produktmangler
  • Dyrelageret har tilladelse fra Sundhedsstyrelsen til at sælge V-mærkede lægemidler

 

Se produktresumé for Advantage Vet fra Lægemiddelstyrelsen