Frontline Combo Vet til hund

Lager:
Pris fra
211,00
Model/varenr.: frontlinecombo

Frontline Combo Vet til hund. Frontline Combo Vet dræber effektive lopper, flåt, loppeæg, larver og pupper

Frontline Combo Vet til hund

Frontline Combo Vet både forebygger og behandler. Frontline Combo Vet fordeles i hundens pels (i nakken og ned langs ryggen), og derefter fordeler Frontline Combo sig i hudens talgkirtler. Derefter udskilles det til hele pelsen sammen med dyrets hudfedt. Lopper og flåter dør når de kommer i kontakt med stoffet. Lopper i pelsen dræbes inden for 1 døgn, og derefter er hunden beskyttet i op til 8 uger. Formeringen af æg, larver og pupper forhindres også effektivt. Flåt i pelsen dør indenfor 2 døgn, og hunden er derefter beskyttet mod nye flåtangreb i op til 4 uger. Hvis din hund  bliver behandlet regelmæssigt hver 4 uge, har du en god og effektiv beskyttelse mod nye loppe- og flåtangreb.

  • Frontline Combo Vet til hunde er lægemidler, og må derfor kun sælges til personer over 15 år. Bemærk at ved accept af Dyrelageret.dk´s handelsbetingelser, har vi din garanti for, at du er fyldt 15 år.
  • Frontline Combo Vet kan kun returneres/byttes ved produktmangler
  • Dyrelageret har tilladelse fra Sundhedsstyrelsen til at sælge V-mærkede lægemidler

INDIKATIONER: Frontline Combo Vet anvendes mod loppeangreb alene eller angreb af både lopper, flåter og/eller bidende lus hos hunde. Behandling af loppeangreb: Insekticid virkning over for nye angreb af vokse lopper vedvarer i 8 uger. Forebyggelse af loppernes formering ved hæmning af udvikling af æg, samt af larver og pupper fra æg lagt af voksne lopper vedvarer i op til 8 uger efter behandling. Behandling af flåtangreb: Præparatets acaricide virkning over for flåter vedvarer i op til 4 uger. Behandling af angreb af bidende lus. Frontline Combo Vet kan indgå i behandlilng af loppeallergi. Fipronil dræber lopper inden for 24 timer og flåter og lus inden for 48 timer efter behandling.

ANVENDELSESOMRÅDE OG INDGIVELSESVEJ: Til udvortes brug på huden. Dosering: 1 pipette pr. behandling, men se vejledning på pakken.

KONTRAINDIKATIONER: Da der ikke foreligger data herom, bør præparatet ikke anvendes til hunde  under 8 uger, og/eller under 2 kg legmesvægt for hunde.  Frontline Combo Vet bør ikke bruges til syge og afkræftede dyr. BØR IKKE ANVENDES TIL KANINER, DA BIVIRKNINGERNE ENDDA MED DØDELIG UDGANG KAN FOREKOMME. Bemærk, at Frontline Combo Vet til hund ikke må bruges til katte, og Frontline Combo Vet til katte ikke må bruges til hunde.

DRÆGTIGHED OG DIEGIVNING: Under drægtighed og diegivning kan Frontline Combo Vet stadig gives.

BIVIRKNINGER: Blandt de meget sjældne bivirkninger, der er iagttaget efter brug af Frontline Combo Vet, er forbigående hudreaktioner på påføringsstedet, samt generel kløe og hårtab. Ligeledes er udtalt savlen, forbigående nervøse symptomer, samt opkastning og symptomer fra luftvejene observeret. Hvis dyret kommer til at slikke på applikationsstedet, kan voldsom savlen forekomme kortvarigt, primært forårsaget af det anvendte opløsningsmiddel. Hvis du bemærker alvorlige bivirkninger ved Frontline Combo Vet, som ikke er omtalt i indlægsseddelen, bedes du kontakte din dyrlæge.

SÆRLIGE OPBEVARINGSFORHOLD: Må ikke opbevares over 30 grader. Opbevares i original pakning. Opbevares utilgængelig for børn.

Se produktresumé for Frontline Combo Vet til hund og kat fra Lægemiddelstyrelsen

SE OGSÅ VORES ØVRIGE PRODUKTER TIL BEKÆMPELSE AF LOPPER OG FLÅT