Hundetegn rund 39 mm - rustfrit

Lager: Ikke på lager
85,00
Model/varenr.: htrund39_rustfrit

Hundetegn, rustfrit 39 mm, rund

Max 14 tegn pr. linie og max 4 linier

Hundetegn, rustfrit 39 mm, rund

BEMÆRK: Der kan KUN graveres bogstaver.  Der kan IKKE indsættes røde hjerter mm, @,  forskellige tegn (f.eks. &-?-!) eller lignende på hundetegnet, vi forbeholder os ret til at slette disse tegn/linier og ligeledes kan hundetegn ikke returneres da det er en bestillingsvare fra kunden.

ANTAL TEGN OG LINIER PR. SIDE PÅ HUNDETEGN:

  • SMÅ HUNDETEGN (OP TIL 29 mm) MAX 12 TEGN (INCL. MELLEMRUM) OG MAX 3 LINIER
  • STORE HUNDETEGN MAX 14 TEGN (INCL. MELLEMRUM) OG MAX 4 LINIER

HVIS KUNDEN BESTILLER FLERE TEGN OG LINIER END OVENSTÅENDE; FORBEHOLDER DYRELAGERET SIG RET TIL AT ÆNDRE OG FLYTTE PÅ TEKSTEN.

BEMÆRK ET GODT RÅD: Jo mere du ønsker der skal stå på hundetegnet, jo MINDRE bliver skriften. For at få den tydeligste skrift, så forkort gerne navn og adresse. I stedet for at skrive f.eks. Jens Erik Jensen så skriv Jensen i stedet. Hvis du vælger en linie hvor du bruger alle 14 eller 18 tegn, vil efterfølgende linier blive reguleret ind i størrelsen af bogstaver efter den linie hvor du har valgt de 18 tegn (altså meget små bogstaver)

Teksten på stålhundetegnene bliver ridset med en diamant. Og alle hundetegn bliver leveret med tilhørende springring, - lige til at sætte på halsbåndet.  

Iflg. hundeloven skal der på et lovpligtigt hundetegn stå følgende: Ejerens navn + adresse, og så anbefaler vi også at påføre et tlf.nr., men dette er ikke lovpligtigt.

Bemærk også, at hundetegn produceres på bestilling, og kan derfor ikke returneres.