GourMix Classic ( i færdigpakket kasse, incl målebæger) tørfoder fra VetCur - 8 kg

Lager: På lager
439,00
Model/varenr.: vet00063

GourMix, lækkert tørfoder fra VetCur, som er delt op i morgen- og aften blanding. Alle ingredienser er af højeste  kvalitet, med anvendelse af så mange økologiske råvarer som overhovedet muligt.

Vejledning vedr. brug af Vetcur`s produkter:
Ring direkte til Vetcur på tlf. 73520035

Gour Mix

Alle ingredienser er af højeste  kvalitet og overvejende af dansk oprindelse. Vetcur anvender så mange økologiske råvarer som overhovedet muligt. Et fantastisk fuldfoder til hvalp- voksen og senior hunde.

Tørfoder

Vet Curs forskning i ernæring ud fra hundens evolution, biologi og fysiologi har resulteret i et sortiment af fuldfoderprodukter, som kan bruges i en kombination eller hver for sig. Som hundeejer får du derved muligheden for at give din hund en naturlig, varieret og skræddersyet kost i den bedste kvalitet som din hund vil elske …

Produktbeskrivelse:

GourMix er delt op i morgen- og aften blandinger for at tage hensyn til hundens liv blandt os mennesker.

Alle ingredienser der er brugt er af den højeste  kvalitet og overvejende af dansk oprindelse. Der anvendes ligeledes så mange økologiske råvarer som overhovedet muligt i fremstillingen af foderet. GourMix er fremstillet i Danmark.

Hver foderblanding indeholder ligeledes en individuel tilpasset blanding af bær, rødder, blomster, bark, nødder med mere for at sikre, at din hund også får adgang til disse vigtige næringsstoffer i den daglige ernæring.

8 kg – Super Premium fuldfoder. Rækker til 30 kg hund, middel aktivitet i 30 dage

Du kan se ingredienser, deklaration, energifordeling, anbefalet fodermængde m.m. på billederne i billedearkivet

 

 

 

spacer