EquiGut Cleaner, 700 g

Lager: På lager
216,00
Model/varenr.: eq120675

EquiGut Cleaner, 700 g

EquiGut Cleaner, 700 g

Produktet er sammensat som en koncentreret kur til effektivt at udrense fremmedpartikler som jord og sand fra hestens fordøjelsessystem, samtidig med at det binder uønskede stoffer og lader disse passere ud sammen med gødningen. Produktet har ligeledes en lindrende og smørende virkning på tarmvæggen.  

EquiGut Cleaner er fintformalet Psyllium Husk tilsat et relativt højt niveau af kaolin. Denne sammensætning renser effektivt fremmedpartikler som sand og jord ud af hestens fordøjelsessystem. Den fine formaling af Psyllium Husk-frøene sikrer en højere bindeeffekt pr gram produkt end hele frø, og er derfor meget effektiv til at udrense. Kaolinen binder uønskede stoffer i tarmen. Produktet anbefaler vi til heste, der går eller har gået på meget sandede folde eller nedbidte områder.

Sammensætningen er tilsat en intens anis-smag, som skjuler den ”ler-smag”, hestene kan reagere negativt på ved denne type af produkter. De fleste heste finder EquiGut Cleaner velsmagende.  

Produktet er en del af vores egne Equidan Vetline-produkter, som er udviklet efter nyeste viden, og efter at det skal være så bredt virksomt, som det er muligt

Opblandes i hestens øvrige foder. Produktet kan udfodres vådt ved iblanding i mash eller lignende. Det er dog vigtigt, at det udfodres umiddelbart efter iblandingen/opblødningen.

Sammensætning:

Psyllium Husk, vegetabilsk olie (raffineret, hørfrø).

Analytiske bestanddele:
Råprotein 7,13%, Råfedt 2,45%, Træstof 4,00%, Råaske 34,80%, Natrium 0,0302%

Tilsætningsstoffer/kg:
Teknologiske: Kaolin 370 g

Vejledning:

500 kg hest:

For fuld support: 150 g/dag i 4-5 dage eller efter dyrlægens anvisning.
Kur for heste på sandede folde: 50 g 2 gange dagligt i 7 sammenhængende dage. Gentages hver 3. uge

1 ske indeholder ca. 50 g

Indeholder: 700 g

spacer