Best Friend Double tyggepinde and, 12 cm - 6 stk., 60 g

Lager: På lager
19,95
Model/varenr.: bf1171930NY

Best Friend Double tyggepinde and, 12 cm - 6 stk., 60 g

Best Friend Double tyggepinde and, 12 cm - 6 stk., 60 g

Best Friend Double tyggepinde med andefilet er en lækker kombination af førsteklasses oksehud og ægte andefilet. Den seje oksehud er tilpas udfordrende for din hunds tænder, og den velsmagende andefilet aktiverer hunden og gør selv den mest kræsne hund vild med at tygge. Double tyggepinde med andefilet er nemme at fordøje og har et højt proteinindhold og lavt fedtindhold. Disse tyggepinde er et fremragende valg til små og mellemstore hunde med svag eller moderat bidekraft.

På grund af den lille størrelse er produktet også perfekt til større hunde som en daglig godbid eller belønning.   Tyggeprodukter giver også fremragende underholdning og opkvikker din hund effektivt, hvis den keder sig, og stimulerer samtidig det naturlige tyggeinstinkt.

Fodersammensætning:

Sammensætning: Oksehuder (70,0 %), andefilet (20,0 %), jordnøddeprotein, glycerin, salt. Tilsætningsstoffer: Sorbitol, kaliumsorbat.

Metaboliserbar energi:

Omsættelig energi: 351 Kcal/100 g - 1470 KJ/100 g

Animalske næringsstoffer:

  • Protein: 75
  • Fedtindhold: 2
  • Råfibre: 1
  • Råaske: 3
  • Vand: 16

Fodervejledning:

Tyggepinde med andefilet til hunde.

Gives som et supplement til en afbalanceret kost. Indtaget af tyggeprodukter bør ikke overstige 10 % af din hunds samlede daglige energibehov. medvirker til at holde tænder og tandkød Tyggeprodukter giver også fremragende underholdning og opkvikker din hund effektivt, hvis den keder sig, og stimulerer samtidig det naturlige tyggeinstinkt. Ikke egnet til hvalpe under 4 måneder gamle. Sørg altid for at hunden har adgang til frisk drikkevand, og hold øje med hunden når den spiser.

OBS: Oxygen absorberingsposen er ikke spiselig.

Indeholder: 6 stk., 12 cm, 60 g