Best Friend Double munchy tyggepinde m. and, 12 cm - 16 stk. 160 g

Lager: På lager
39,95
Model/varenr.: bf1171860NY

Best Friend Double munchy tyggepinde m. and, 12 cm - 16 stk. 160 g

Best Friend Double munchy tyggepinde m. and, 12 cm - 16 stk. 160 g

Best Friend Double munchy tyggepinde svøbt i ægte andefilet er tyggesnacks, som er særligt velegnede til mindre hunde, gamle hunde og hvalpe. Selvom munchy tyggepinde er bløde, byder de på masser af aktivitet for hunde, der elsker at tygge. Den ægte andefilet giver smag og gør selv den mest kræsne hund vild med at tygge.

Munchy tyggepinde med andefilet er et velsmagende tyggeben, der også er perfekt til større hunde som belønning eller godbid.

Tyggeprodukter giver også fremragende underholdning og opkvikker din hund effektivt, hvis den keder sig, og stimulerer samtidig det naturlige tyggeinstinkt.

Fodersammensætning:

Sammensætning: Oksehuder (60,0 %), andefilet (25,0 %), rismel, jordnøddeprotein, glycerin, salt. Tilsætningsstoffer: Sorbitol, kaliumsorbat.

Metaboliserbar energi:

Omsættelig energi: 342 Kcal/100 g - 1430 KJ/100 g

Animalske næringsstoffer:

  • Protein: 55
  • Fedtindhold: 5
  • Råfibre: 1
  • Råaske: 8
  • Vand: 16

Fodervejledning:

Anvendelse:

Munchy tyggepinde med andefilet til hunde. Gives som et supplement til en afbalanceret kost. Indtaget af tyggeprodukter bør ikke overstige 10 % af din hunds samlede daglige energibehov.  Tyggeprodukter giver også fremragende underholdning og opkvikker din hund effektivt, hvis den keder sig, og stimulerer samtidig det naturlige tyggeinstinkt. Ikke egnet til hvalpe under 4 måneder gamle. Sørg altid for at hunden har adgang til frisk drikkevand, og hold øje med hunden når den spiser.

OBS: Oxygen absorberingsposen er ikke spiselig.

Indeholder: 16 stk. - 12 cm, 160 g