Best Friend Double fyldt tyggerulle m. and, 12 cm - 5 stk., 160 g

Lager: På lager
44,95
Model/varenr.: bf1172020NY

Best Friend Double fyldt tyggerulle m. and, 12 cm - 5 stk., 160 g

Best Friend Double fyldt tyggerulle m. and, 12 cm - 5 stk., 160 g

Best Friend Double tyggeruller med andefyld og -filet er en lækker kombination af førsteklasses oksehud og ægte and. Den seje oksehud udfordrer din hunds tænder, og den velsmagende andefilet aktiverer hunden. Produktets hemmelighed ligger i andefyldet, som kan få selv de mest kræsne hunde til at tygge og spise rullen indtil sidste bid.

Double tyggeruller med andefyld og -filet er nemme at fordøje og har et højt proteinindhold og lavt fedtindhold. Disse fyldt tyggeruller er et fremragende valg til små og mellemstore hunde med moderat bidekraft. Produktet er også perfekt til større hunde som belønning eller godbid.

 Tyggeprodukter giver også fremragende underholdning og opkvikker din hund effektivt, hvis den keder sig, og stimulerer samtidig det naturlige tyggeinstinkt.

Fodersammensætning:

Sammensætning: Oksehuder (32,0 %), and (23,0 %), rismel, gelatine, jordnøddeprotein, glycerin, salt. Tilsætningsstoffer: Sorbitol, kaliumsorbat, EU farvestoffer.

Metaboliserbar energi:

Omsættelig energi: 349 Kcal/100 g - 1460 KJ/100 g

Animalske næringsstoffer:

  • Protein: 65
  • Fedtindhold: 2
  • Råfibre: 1
  • Råaske: 3
  • Vand: 16

Fodervejledning:

Fyldt tyggerulle med andefyld og andefilet til hunde.

Gives som et supplement til en afbalanceret kost. Indtaget af tyggeprodukter bør ikke overstige 10 % af din hunds samlede daglige energibehov.Tyggeprodukter giver også fremragende underholdning og opkvikker din hund effektivt, hvis den keder sig, og stimulerer samtidig det naturlige tyggeinstinkt. Ikke egnet til hvalpe under 4 måneder gamle. Sørg altid for at hunden har adgang til frisk drikkevand, og hold øje med hunden når den spiser.

OBS: Oxygen absorberingsposen er ikke spiselig.

Indeholder: 5 stk., 12 cm, 160 g