Best Friend 3 in 1 kebab, kylling & gulerod, 12 cm, 7 stk. - 160 g

Lager: På lager
44,95
Model/varenr.: bf1172170NY

Best Friend 3 in 1 kebab, kylling & gulerod, 12 cm, 7 stk. - 160 g

Best Friend 3 in 1 kebab, kylling & gulerod, 12 cm, 7 stk. - 160 g

Best Friend 3 in 1 Kebab er et lækkert tyggeben med kød og tre smagsvarianter i én lækker pakke. Den snoede tyggepinde af oksehud er tilpas udfordrende for din hunds tænder, mens grøntsagsfyldet med gulerodssmag gør den sej at tygge, selv for hunde med stærke kæber. Selv kræsne hunde finder det velsmagende kyllingesvøb uimodståeligt, og svøbet tilskynder til at tygge.

3 in 1 Kebab er perfekt til små og mellemstore hunde, og det er også en fantastisk godbid til store hunde. Indholdet af den praktiske pakke vil glæde hunden i lang tid.

Tyggeprodukter giver også fremragende underholdning og opkvikker din hund effektivt, hvis den keder sig, og stimulerer samtidig det naturlige tyggeinstinkt.

Foder sammensætning:

Sammensætning: Kylling (45,0 %), oksehuder (23,0 %), jordnøddeprotein, rismel, gelatine, tapiokastivelse, gulerod (4,0 %), glycerin, salt. Tilsætningsstoffer: Sorbitol, kaliumsorbat, EU farvestoffer.

Metaboliserbar energi:

Omsættelig energi: 359 Kcal/100 g - 1504 KJ/100 g

Animalske næringsstoffer:

  • Protein: 45
  • Fedtindhold: 2.5
  • Råfibre: 1.5
  • Råaske: 3
  • Vand: 16

Foder vejledning:

Anvendelse: Tyggeben med kylling og gulerodsfyld til hunde. Gives som et supplement til en afbalanceret kost. Indtaget af tyggeprodukter bør ikke overstige 10 % af din hunds samlede daglige energibehov.  Tyggeprodukter giver også fremragende underholdning og opkvikker din hund effektivt, hvis den keder sig, og stimulerer samtidig det naturlige tyggeinstinkt. Ikke egnet til hvalpe under 4 måneder gamle. Sørg altid for at hunden har adgang til frisk drikkevand, og hold øje med hunden når den spiser.

OBS: Oxygen absorberingsposen er ikke spiselig.

Indeholder: 7 stk., 12 cm - 160 g