Best friend 3 i 1 tyggerulle, m. kylling og gulerod, 3 stk. 17 cm, 160 g

Lager: På lager
44,95
Model/varenr.: bf1172100NY

Best friend 3 i 1 tyggerulle, m. kylling og gulerod, 3 stk. 17 cm, 160 g

Best friend 3 i 1 tyggerulle, m. kylling og gulerod, 3 stk. 17 cm, 160 g

Best Friend 3 in 1 tyggeruller er tyggeben med kød og tre smagsvarianter i én lækker pakke. Den snoede tyggerullen af oksehud er tilpas udfordrende for din hunds tænder, mens grøntsagsfyldet med gulerodssmag gør den sej at tygge, selv for hunde med stærke kæber. Selv kræsne hunde finder det velsmagende kyllingesvøb uimodståeligt, og svøbet tilskynder til at tygge. 3 in 1 tyggeruller er perfekte til mellemstore og store hunde. Den praktiske pakke vil glæde hunden i lang tid. Tyggeprodukter giver også fremragende underholdning og opkvikker din hund effektivt, hvis den keder sig, og stimulerer samtidig det naturlige tyggeinstinkt.

Foder sammensætning:

Sammensætning: Oksehuder (43,0 %), kyllingefilet (20,0 %), rismel, gelatine, kartoffelstivelse, jordnøddeprotein, gulerod (4,0 %), glycerin, salt. Tilsætningsstoffer: Sorbitol, kaliumsorbat, EU farvestoffer.

Metaboliserbar energi:

Omsættelig energi: 370 Kcal/100 g - 1547 KJ/100 g

Animalske næringsstoffer:

  • Protein: 70
  • Fedtindhold: 2
  • Råfibre: 1
  • Råaske: 3
  • Vand: 16

Foder vejledning:

Anvendelse: Tyggepinde med kyllingefilet og gulerodsfyld til hunde. Gives som et supplement til en afbalanceret kost. Indtaget af tyggeprodukter bør ikke overstige 10 % af din hunds samlede daglige energibehov. Tyggeprodukter giver også fremragende underholdning og opkvikker din hund effektivt, hvis den keder sig, og stimulerer samtidig det naturlige tyggeinstinkt. Ikke egnet til hvalpe under 4 måneder gamle. Sørg alltid for at hunden har adgang til frisk drikkevand, og hold øje med hunden når den spiser.

OBS: Oxygen absorberingsposen er ikke spiselig.

Indeholder: 3 stk. 17 cm, 160 g