Best friend 3 i 1 tyggepinde, m. kylling og gulerod, big bag, 36 stk. 12 cm, 325 g

Lager: På lager
79,95
Model/varenr.: bf1172080NY

Best friend 3 i 1 tyggepinde, m. kylling og gulerod, big bag, 36 stk. 12 cm, 325 g

Best friend 3 i 1 tyggepinde, m. kylling og gulerod, big bag, 36 stk. 12 cm, 325 g

Best Friend 3 in 1 tyggepinde med kød og tre smagsvarianter i én lækker pakke. Den snoede tyggepinde af oksehud er tilpas udfordrende for din hunds tænder, mens grøntsagsfyldet med gulerodssmag gør den sej at tygge, selv for hunde med stærke kæber. Selv kræsne hunde finder det velsmagende kyllingesvøb uimodståeligt, og svøbet tilskynder til at tygge. 3 in 1 tyggepinde er perfekte til små og mellemstore hunde, og det er også en fantastisk godbid til store hunde.

Indholdet af den praktiske pakke vil glæde hunden i lang tid.

Tyggeprodukter giver også fremragende underholdning og opkvikker din hund effektivt, hvis den keder sig, og stimulerer samtidig det naturlige tyggeinstinkt.

Foder sammensætning:

Sammensætning: Oksehuder (40,0 %), kyllingefilet (20,0 %), rismel, gelatine, tapiokastivelse, jordnøddeprotein, gulerod (4,0 %), glycerin, salt. Tilsætningsstoffer: Sorbitol, kaliumsorbat, EU farvestoffer.

Metaboliserbar energi:

Omsættelig energi: 370 Kcal/100 g - 1547 KJ/100 g

Animalske næringsstoffer:

  • Protein: 70
  • Fedtindhold: 2
  • Råfibre: 1
  • Råaske: 3
  • Vand: 16

Foder vejledning:

Anvendelse: Tyggepinde med kyllingefilet og gulerodsfyld til hunde. Gives som et supplement til en afbalanceret kost. Indtaget af tyggeprodukter bør ikke overstige 10 % af din hunds samlede daglige energibehov. Tyggeprodukter giver også fremragende underholdning og opkvikker din hund effektivt, hvis den keder sig, og stimulerer samtidig det naturlige tyggeinstinkt. Ikke egnet til hvalpe under 4 måneder gamle. Sørg alltid for at hunden har adgang til frisk drikkevand, og hold øje med hunden når den spiser.

OBS: Oxygen absorberingsposen er ikke spiselig.

Indeholder: 36 stk. 12 cm, 325 g