Mængderabat

11,4 kg Acana Puppy Large Breed Recipe

Lager: På lager
535,00
  • Køb 2 eller flere til 520,00 pr stk.
Model/varenr.: ACA012e

Acana Puppy Large Breed Recipe . Luksusfoder til hvalpe med en voksen vægt på over 25 kg. Uden konserveringsmiddel og tilsætningsstoffer

Acana Puppy Large Breed Recipe

 Acanas Heritage luksusfoder til hvalpe med en voksen vægt på over 25 kg. Acana Puppy Large Breed er et rigtig fodervalg til den ekstra vigtige vækstperiode hos de store racer. Foderet indeholder rigeligt af de gode proteiner til at støtte udviklingen af hundens udvikling, men alligevel begrænset i kulhydrater til at holde vægten i balance. Acana Puppy Large Breed indeholder rigeligt med friskt kød fra kyllinger, samt æg, fisk, frugt og grøntsagter m, det indeholder ikke hvede, majs, rug gluten.  Alle ingredienser bliver bragt friske til fabrikken hver dag, så råvarerne i foderet har aldrig været frosne. Acana Puppy Large Breed indeholder ikke konserveringsmidler eller andre unødvendige tilsætningsstoffer. Indeholder samtidig et god portion glukosamin og chondroitin, som også er godt til stærkt voksende hunde.

CANADAS BEDSTE OG MEST FRISKE INGREDIENSER

ACANA Puppy Large Breed indeholder en usammenlignelige varians af lokale ingredienser der er opdrættet eller fisket af folk vi kender og stoler på, godkendt til menneskebrug, og derefter leveret til vores prisvindende køkkener, frisk hver dag!

Læs mere om Puppy Large Breed Acana Heritage - Bla. Ingredienser / Analyse / Kalorier & Fodring