KovaLine Universal Salve, 50 ml.

Lager: På lager
126,00
Model/varenr.: 571326900002

KovaLine Universal Salve, 50 ml.

KovaLine Universal Salve, 50 ml.

KovaLine Universal Salve er en unik kombination af farmaceutisk ren olie og voks. KovaLine Universal er en blødgørende salve, som er særdeles velegnet til rene tørre områder.  KovaLine Universal salverne kan have kløestillende effekt.

KovaLine Universal Salve 50 ml.

KovaLine Universal Salve er en unik kombination af farmaceutisk ren olie og voks. 

Ingen konflikt med FEI og DTC's liste over forbudte ingredienser.

Vores forbrugere bruger dette produkt med god erfaring til:

Små dyr (hund, kat, gnavere, fjerkræ)

  • Ar
  • Elefanthud
  • Fnatmider
  • Kalkben
  • Kløe - tør hud
  • Potepleje
  • Tør snude

Heste og produktionsdyr:

  • Ar
  • Kløe/tør hud
  • Muk

KovaLine er IKKE et medicinsk produkt. KovaLine produkterne er udelukkende til udvortes symptombehandling. Det er derfor vigtigt at sørge for optimal kost og ernæring. Ved tvivl, kontakt dyrlæge / læge.

Læs mere om allergener fra Miljøstyrelsen mst.dk 

Ingredienser: Paraffinum liquidum, Cera Alba (bivoks).

Kovalines råvarer er nøje udvalgt, efter det vi vurderer er det bedste for dig og dit dyr. Derfor benyttes naturlige ingredienser, når det er det bedste alternativ. Farmaceutisk rene ingredienser, der hvor producenten ved at det har bedst effekt med minimum eller ingen påviste allergener.
Desuden er enkelte af råvarer økologiske.
Alt produceres i Danmark og alle råvarer er EU godkendt.

Disse aktive valg om naturen, miljøet, effektivitet, allergener og sundhed er med til at sikre, at du får de absolut bedste produkter til dig og dine dyr.

Hvad er KovaLine?

KovaLine er et danskproduceret og målrettet til behandling af forskellige hudproblemer, som vi ser hos vores kæledyr. KovaLine er et naturligt alternativ til antibiotika og steroider, der traditionelt ellers har været brugt til hudproblemer. Produkterne er ekstremt effektive til helbredelse og vedligeholdelse af sund hud.

Råvarerne er nøje udvalgt, efter en vurdering af det bedste for dig og dit dyr. Derfor indeholder produkterne udelukkende naturlige ingredienser, når det er det bedste alternativ. Desuden er enkelte af råvarerne økologiske. Alt produceres i Danmark og alle råvarer er EU godkendt.

Emballagen er i genanvendelig plast og PVC-fri. Sorteres det korrekt kan det smeltes og genanvendes til ny emballage. Når produktet er brugt, kan du rense den tomme emballage og genbruge den hjemme, med god samvittighed.

Disse aktive valg om naturen, miljøet, effektivitet, allergener og sundhed er med til at sikre, man får det absolut bedste produkt til sine kæledyr.

Hvorfor bruge KovaLine?

KovaLine både renser, peeler, plejer og giver en helende effekt. Denne kombination af rensning og heling af overbelastet hud, giver en effektiv behandling.

KovaLine er IKKE et medicinsk produkt. KovaLine produkterne er udelukkende til udvortes symptombehandling. Det er derfor vigtigt at sørge for optimal kost og ernæring. Ved tvivl, kontakt dyrlæge / læge.

Ingen konflikt med FEI og DTC’s liste over forbudte stoffer/Anti doping

Indeholder: 50 ml.