Best Friend Pure fyldt tyggeruller okse, 12 cm, 3 stk. - 75 g

Lager: På lager
19,95
Model/varenr.: bf1171740NY

Best Friend Pure fyldt tyggeruller okse, 12 cm, 3 stk. - 75 g

Best Friend Pure fyldt tyggeruller okse, 12 cm, 3 stk. - 75 g

Best Friend Pure fyldt tyggeruller er lavet af naturlig førsteklasses oksehud. På grund af deres størrelse og konsistens (medium bid) er disse fyldt tyggeruller et fremragende valg til små og mellemstore hunde med moderat bidekraft.

 Tyggeprodukter giver også fremragende underholdning og opkvikker din hund effektivt, hvis den keder sig, og stimulerer samtidig det naturlige tyggeinstinkt.

Foder sammensætning: Sammensætning: Oksehuder (56,0 %), rismel (15,0 %), gelatine, kartoffelstivelse, glycerin, salt. Tilsætningsstoffer: Sorbitol, kaliumsorbat.

Metaboliserbar energi:

Omsættelig energi: 354 Kcal/100 g - 1479 KJ/100 g

Animalske næringsstoffer:

  • Protein: 65
  • Fedtindhold: 2
  • Råfibre: 1
  • Råaske: 3
  • Vand: 14

Foder vejledning:

Anvendelse: Fyldt tyggerulle til hunde. Gives som et supplement til en afbalanceret kost. Indtaget af tyggeprodukter bør ikke overstige 10 % af din hunds samlede daglige energibehov.  Tyggeprodukter giver også fremragende underholdning og opkvikker din hund effektivt, hvis den keder sig, og stimulerer samtidig det naturlige tyggeinstinkt. Ikke egnet til hvalpe under 4 måneder gamle. Sørg altid for at hunden har adgang til frisk drikkevand, og hold øje med hunden når den spiser.

Indeholder: 3 stk.,12 cm - 75 g