Best friend 3 i 1 sashlik kylling og gulerod, 7 stk. 12 cm, 160 g

Lager: På lager
44,95
Model/varenr.: bf1172180NY

Best friend 3 i 1 sashlik kylling og gulerod, 7 stk. 12 cm, 160 g

Best friend 3 i 1 sashlik kylling og gulerod, 7 stk. 12 cm, 160 g

Best Friend 3 in 1 Shashlik er et lækkert tyggeben med kød og tre smagsvarianter i én lækker pakke. Den snoede tyggepinde af oksehud er tilpas udfordrende for din hunds tænder, mens grøntsagsfyldet med gulerodssmag gør den sej at tygge, selv for hunde med stærke kæber. Selv kræsne hunde kan lide smagen af de lækre kyllingestykker, der tilskynder til at tygge. 3 in 1 Shashlik er perfekt til små og mellemstore hunde, og det er også en fantastisk godbid til store hunde.

Indholdet af den praktiske pakke vil glæde hunden i lang tid.  Tyggeprodukter giver også fremragende underholdning og opkvikker din hund effektivt, hvis den keder sig, og stimulerer samtidig det naturlige tyggeinstinkt.

Foder sammensætning:

Sammensætning: Kylling (45,0 %), oksehuder (23,0 %), jordnøddeprotein, rismel, gelatine, tapiokastivelse, gulerod (4,0 %), glycerin, salt. Tilsætningsstoffer Sorbitol, kaliumsorbat, EU farvestoffer.

Metaboliserbar energi:

Omsættelig energi: 359 Kcal/100 g - 1504 KJ/100 g

Animalske næringsstoffer:

  • Protein: 45
  • Fedtindhold: 2.5
  • Råfibre: 1.5
  • Råaske: 3
  • Vand: 16

Foder vejledning:

Anvendelse: Tyggeben med kylling og gulerodsfyld til hunde. Gives som et supplement til en afbalanceret kost. Indtaget af tyggeprodukter bør ikke overstige 10 % af din hunds samlede daglige energibehov.  Tyggeprodukter giver også fremragende underholdning og opkvikker din hund effektivt, hvis den keder sig, og stimulerer samtidig det naturlige tyggeinstinkt. Ikke egnet til hvalpe under 4 måneder gamle. Sørg altid for at hunden har adgang til frisk drikkevand, og hold øje med hunden når den spiser. 

OBS: Oxygen absorberingsposen er ikke spiselig.

Indeholder: 7 stk. 12 cm, 160 g