Hestemassage (af Bettina Hvidemose)

Lager: Ikke på lager
180,00
Model/varenr.: dal82

Hestemassage, af Bettina Hvidemose, en praktisk guide til brug af massage og udstrækning til afspænding af den egen hest.

Hestemassage (af Bettina Hvidemose Pedersen)

Hestemassage er en praktisk guide til brug af massage og udstrækning til afspænding af din egen hest. Bogen er henvendt til alle hestefolk, som gerne vil lære nogle simple teknikker til at frigøre spændinger på sine heste. Vores heste arbejder ofte på et niveau tilsvarende sportsfolk. Derfor er der ikke noget at sige til, at heste har brug for massage og fysioterapi, ligesom mange mennesker har det. Idag ved vi, at massage kan øge hestens trivel og velvære. Ud over dette oplever de fleste, at hestens præstationer i ridningen forbedres markant ved regelmæssig massage.

Nogle tilfælde kræver professionel hjælp, men ofte kan man gøre rigtig meget selv, og det bekøver ikke at være svært.

Denne bog hjælper dig igang.

Bettine Hvidemose er uddannet i hestemassage, kranio sakral terapi og fysioterapi til heste og har praktiseret dette professionelt siden 2006. Bettina er indehaver af Center for Dyreterapi i Hirtshals, hvor hun tilbyder hjælp til heste- og hundeejere. Desuden udbyder Center for Dyreterapi en lang række kurser og uddannelsesforløb til både private og professionelle.

Se mere på: www.dyreterapi.dk og www. dyreuddannelser.dk

spacer