Hotel til insekter

Lager: Ikke på lager
149,00
Model/varenr.: tx59507

Velkommen til vores "Hotel til insekter", en skøn oase til de små hjælpere i haven. Dette insekthotel er det perfekte sted for gavnlige insekter at bo og dvale gennem året.

Egenskaber:

  • Rede- og dvalehjælp: Vores insekthotel er designet til at give husly til gavnlige insekter som sommerfugle, bier, marihøns og andre nyttige arter. Disse insekter spiller en vigtig rolle i pollineringen af planter og bekæmpelse af skadedyr i haven.

  • Naturlige materialer: Insekthotellet er fremstillet af ubehandlet træ og skifer, hvilket giver en naturlig og holdbar struktur. Det er både funktionelt og æstetisk tiltalende i enhver have.

  • Praktisk størrelse: Med målene 18 × 29 × 10 cm har vores insekthotel den perfekte størrelse til at hænge i haven eller på terrassen. Det passer let ind i enhver haveindretning.

Vær med til at fremme et sundt økosystem i din have ved at tilbyde et sikkert og behageligt sted for gavnlige insekter. Dette insekthotel er en smuk og funktionel tilføjelse til din have, der hjælper med at beskytte de små hjælpere, der er så vigtige for planter og blomster.

Hotel til insekter

  • rede- og dvalehjælp til gavnlige insekter
  • fyr, ubehandlet/skifer

Størrelse: 18 × 29 × 10 cm

Vi håber, at du har fundet de oplysninger, du søgte, og at du har nydt at udforske vores udvalg af dyreartikler og tilbehør. Tak for at besøge vores webshop, og vi ser frem til at betjene dig igen i fremtiden.

Hvis du har flere spørgsmål eller har brug for yderligere assistance, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi er her for at hjælpe dig med alt, hvad du har brug for for at passe på dine kæledyr og skabe en glad og sund tilværelse for dem. Vi ønsker dig og dine kæledyr al den glæde og velvære i verden.

spacer