Mini fuglebad

Lager: På lager
49,00
Model/varenr.: tx57101

Dette mini fuglebad er en charmerende og praktisk tilføjelse til din have eller udendørs rum. Det er designet til at give en lille vandkilde til de lokale fugle og bringe en smule natur tættere på dit hjem.

Fuglebadet er lavet af keramik, hvilket giver det et rustikt og naturligt udseende. Det har en kapacitet på 100 ml og en diameter på 12 cm, hvilket gør det til den perfekte størrelse til små fugle. Du kan hænge det op i din have ved hjælp af den medfølgende snor, så det er let tilgængeligt for fuglene.

Vær opmærksom på, at dette fuglebad ikke er garanteret mod frostsprængning, så det anbefales at tage det indendørs i de kolde vintermåneder for at undgå skader.

Det er værd at bemærke, at dette mini fuglebad er udviklet i samarbejde med Walsrode World Bird Park (Weltvogelpark Walsrode), hvilket sikrer, at det er designet med hensyntagen til fuglenes behov.

Ved at tilføje dette mini fuglebad til din have, kan du skabe et hyggeligt miljø for fuglene og give dem en pålidelig kilde til drikkevand. Du kan nyde at observere de forskellige fuglearter, der besøger din have, og bidrage til at fremme biodiversiteten.

Mini fuglebad

  • til ophængning
  • keramisk - ingen garanti for frostsprængning
  • udviklet i samarbejde med Walsrode World Bird Park (Weltvogelpark Walsrode)

Størrelse: 100 ml. / ø 12 cm

Tak fordi du overvejer vores mini fuglebad. Vi er glade for at kunne bidrage til at skabe et fuglevenligt miljø, og vi værdsætter din støtte. Hvis du har spørgsmål eller brug for yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Vi ser frem til at hjælpe dig med at bringe mere natur ind i din have.

spacer