Den grønne til hunde og katte, HEDDER NU: PM - 150 stk. kapsler

240,00
 • Køb 2 eller flere til 230,00 pr stk.

Den grønne til hunde og katte, HEDDER NU: PM -  150 stk. kapsler, sikrer optimal oprydning af ødelagt eller dårligt fungerende celler, væv, organer og systemer og bidrager dermed til bedre restituering og et godt helbred

Vejledning vedr. brug af Vetcur`s produkter:
Ring direkte til Vetcur på tlf. 73520035

Model/varenr.: vet00094
Lager: På lager

Den grønne til hunde og katte, hedder nu : PM - 150 stk. kapsler

Den grønne til hunde og katte, 150 stk.  er med til at fremme genoprettelsen af ubalancer. Kroppens arkitekttegning indeholder opskrifterne på, hvordan alle kroppens dele skal bygges

AM:

gives om morgenen,og tilfører de vitale næringsstoffer kroppen bruger dagen igennem for at gennemføre dagens opbygnings-, reparations-og kontrolopgaver.

PM:

gives om aftenen og komplimenterer Den Røde, hvorved næringsstofferne, der frigøres natten igennem, sikrer optimal “oprydning” af ødelagte eller dårligt fungerende celler, væv, organer og systemer m.m. og dermed bidrager til restituering og godt helbred.

De mere end 150.000 kendte proteinmolekyler, man kender til i kroppen, stammer fra såkaldt gen-ekspression. Når det er sagt, betyder det ligeledes, at gener udelukkende aktiveres i en sund og rask krop vel at mærke - når der er brug for det, det vil sige at der kommer et signal fra det omgivende miljø, som nødvendiggør dannelse af genprodukt. I løbet af dagen er kroppen for eksempel konstant beskæftiget med at bygge og reparere celler, væv, organer og systemer. Til det formål skal kroppen bruge en masse byggesten, som den får fra kosten, der indtages.I løbet af natten, eller når kroppen hviler, er helt andre processer aktive, som f.eks. afgiftning, fejlfinding m.m.

Her skal kroppen bruge bestemte ernæringsmæssige byggesten. Immunsystemet, som jo er konstant påvirket af det omgivne miljø, skaber eller ændrer ekspressionen af de bagvedliggende gener ud fra organismens fortolkning af det omgivne miljø. Denne mekanisme kaldes epigenetik, og er den moderne videnskabs værktøj til at forstå mange af de mekanismer, man i gamle dage troede generne bestemte over. Kort sagt - vi er ikke ofre for vores gener, vi er et produkt af vores fortolkning af vores liv / miljø.

Den Røde og Den grønne er produkter, som tilsammen giver kroppen de byggesten, kroppen skal bruge for at tage vare om sig selv og ligeledes genskabe optimale processer - fra gen til system.

Se brugsanvisning og sammensætning på billedet. - BEMÆRK, dosering til meget store hunde er ikke anført på emballagen, men er iflg. Vetcur 5 stk. pr. dag.

Bemærk:
Opbevares mørkt og ved stuetemperatur. Hold beholderen lukket mellem anvendelse. Anvend kun produktet til den angivne dyreart og som beskrevet

Derfor kan du trygt handle hos DYRELAGERET.DK:

 • Leveringstid: 1-3 hverdage for lagervarer.
 • Fragt: Levering til GLS Pakkeshop kr. 36,00
 • Fragt: Levering til din adresse med GLS (hvis varen må stilles) kr. 59,00
 • Fragt: Samlet bestilling for over kr. 499,00, gratis levering
 • Skriv gerne i kommentarfeltet hvor varen må stilles, hvis du ikke er hjemme - så undgår du forsinkelser i leveringen.
 • Fragtfrie varer: Hundefoder (små sække dog undtaget)
 • Fragtfrie varer: Vital Animin
 • BEMÆRK: Hvis du har betilt en fragtfri vare - kan du altid supplere din ordre med andre varer - og din ordre er STADIG FRAGTFRI.
 • Returret: 60 dage
 • Prisgaranti
 • Fysisk Lagerbutik på Nejstdalen 3, 9850 Hirtshals