Salvana Biotin Dragee, 3 kg

799,00

Salvana Biotin Dragee, 3 kg

Model/varenr.: eq150110
Lager: På lager

Salvana Biotin Dragee, 3 kg

Salvana Biotin Dragees er når du ønsker et nemt tilskudsfoder til forbedring af hovstrukturen og hovens elasticitet. En helt unik udformede og velsmagende biotin ”godbid” enhver hest vil elske og se som belønning.

Produktet indeholder højkoncentreret biotin, organisk zink og kobber, kieselgur, vitamin B komplekset og organisk bundet svovl (methionin). Netop denne kombination af aktivstoffer giver en god vækst af hoven og bidrager til en god elasticitet i selve hovstrukturen. Ved et tilskud af Salvana Biotin Dragees får du et økonomisk højkvalitets hovtilskud, der også bidrager til hudstofskiftet og dermed ideelt til at kompensere for mangler, der kommer til udtryk i hov, hud og pels. Dog må man vide, at der findes ingen lynkure og hurtige løsninger, når det gælder hestens hove, da det forventeligt tager 6-9 måneder at genoprette en sund hov.

Produktet er unik i sin fremstilling, da det består af en bygkerne der er dækket af et lag af let optagelig biotin af højeste kvalitet, til slut er det hele omkranset af en velsmagende dextrose skal. Dette giver en dragering og skaber de små lækre bidder, der aldrig vil ligge tilbage i en krybbe.

Salvana har over 100 års erfaring og har igennem tiden altid været lig med kvalitet. Bevidstheden omkring høj kvalitet i produktionen er i flere årtier dybt forankret. Gennem årene har kvalitetskontrollen udviklet sig til kvalitetssikringssystemer, som bliver tydeliggjort med de talrige certifikater. Det giver til forbrugeren en kvalitet man altid kan stole på. Alt Salvana foder produceres uden genteknik.

Sammensætning:

Dextrose, Byg.

Analytiske bestanddele:

Råprotein 2.0%, Råfedt 0.2%, Råaske 2.0%, Træstof 0.5%, Methionin 1.0%, Kobber 295 mg/kg, Zink 2.995 mg/kg, Kieselgur 14.000 mg/kg, Vitamin E 100 mg/kg, Vitamin B1 50 mg/kg, Vitamin B2 150 mg/kg, Vitamin B6 1.000 mg/kg, Vitamin B12 500 mcg/kg, Biotin 2.000.000 mcg/kg, Niacin 1.000 mg/kg, Pantothenat 400 mg.

Indeholder: 3 kg

Fodervejledning:

Skal normalvis tildeles minimum 6-9 måneder.

Se desuden nedenstående skema.

  Mængde pr. dag i gram
Store racer (5-600 kg) 10 (½ måleske)
Små racer 5-8

Derfor kan du trygt handle hos DYRELAGERET.DK:

 • Leveringstid: 1-3 hverdage for lagervarer.
 • Fragt: Levering til GLS Pakkeshop kr. 36,00
 • Fragt: Levering til din adresse med GLS (hvis varen må stilles) kr. 59,00
 • Fragt: Samlet bestilling for over kr. 499,00, gratis levering
 • Skriv gerne i kommentarfeltet hvor varen må stilles, hvis du ikke er hjemme - så undgår du forsinkelser i leveringen.
 • Fragtfrie varer: Hundefoder (små sække dog undtaget)
 • Fragtfrie varer: Vital Animin
 • BEMÆRK: Hvis du har betilt en fragtfri vare - kan du altid supplere din ordre med andre varer - og din ordre er STADIG FRAGTFRI.
 • Returret: 60 dage
 • Prisgaranti
 • Fysisk Lagerbutik på Nejstdalen 3, 9850 Hirtshals