Memory Foam hundeseng BUSTER

Lager: På lager
Pris fra
559,00
Model/varenr.: k385103

Memory Foam hundeseng BUSTER. Den ultimhative hundepude til hunde med muskelsmerter, gigt eller bare ældre hunde. Reagerer på hundens kropsvarme

BEMÆRK: FARVERNE KAN VARIERE LIDT I FORHOLD TIL FARVERNE PÅ BILLEDET. CAMEL OG OLIVEN LIGNER HINANDEN MEGET PÅ DE NYE BATCHNUMRE VI HAR FÅET HJEM

Hvis du allerede har en memoryseng, kan du IKKE regne med at de nye farvenuancer vil være de samme. De farver vi modtager, har forskellige nuancer fra batch til batch.

Memory Foam hundeseng BUSTER

Memory Foam hundeseng fra BUSTER er den ultimative hundepude / hundeseng, der former sig efter hundens eller kattens krop, v.h.a. kropsvarmen. Rigtig dejlig tyk, blød og lækker. Endelig en hundepude, der ikke bare klumper sig sammen i fyldet. Fantastisk god til hunde med muskelsmerter, gigt, eller bare ældre hunde der fortjener at ligge blødt og dejligt. Indholdet Memory Foam gør hundepuden ekstra luftig, samtidig med at støtteegenskaberne bevares. Skummaterialet bruges også i madrasser til mennesker, der har brug for ekstra god støtte. Stoffet på hundesengen er lækker blødt alcantara polyester, som kan vaskes ved 30 grader.

BEMÆRK: Ved modtagelsen af puden, kan den være vacumpakket flad og rullet sammen. Når puden er åbnet af emballagen, skal den ligge i nogle døgn inden den får den rigtige form. Og til info, så er puden IKKE fast ensartet som vi kender den fra "menneske"memory, den er mere løs. Hvis du tidligere har købt en Buster Memory seng, vil vi lige gøre opmærksom på, at der er sket en produktionsændring af pudens fyld, så hvis den ikke er ens med den du allerede har, er det IKKE fordi der er en fejl på puden, men blot en produktionsændring.

Størrelse: 100x70 cm - M   -       Størrelse: 120x100 cm - L  / højden er ca.  10 cm

 

spacer