Bayvantic Vet til hund

Lager:
Pris fra
195,00
Model/varenr.: bayvantic

Bayvantic Vet til hund. Forebyggelse og behandling af flåt, lopper, myg, sandfluer og stikfluer. Dræber hurtigt lopper, flåt.

Bayvantic Vet til hunde

Spot on opløsning til hunde, der har brug for effektiv beskyttelse af flåt, lopper, myg, sandfluer og stikfluer. Lopper på hunde dør indenfor 24 timer, og derefter er hunden efterfølgende beskyttet mod nye loppeangreb i op til 4 uger. Bayvantic Vet kan også bruges mod loppeallergi som en del af behandlingen. Flåt dør efterfølgende indenfor ca. 2 døgn, og derefter er hunden beskyttet mod nye flåtangreb i op til 3-4 uger. MÅ IKKE BENYTTES TIL KATTE. Vær ombyggelig med at påføre Bayvantic Vet korrekt på hundens hud. Vær især opmærksom på, at hunden IKKE må slikke produktet i sig efter påføringen. Vær også opmærksom på, at andre hunde heller ikke slikker på området. MEN LÆS INDLÆGSSEDLEN OMHYGGELIGT INDEN BRUG.

  • Bayvantic Vet til hunde er lægemidler, og må derfor ikke sælges til personer under 15 år.Bemærk at ved accept af Dyrelageret.dk´s handelsbetingelser, har vi din garanti for, at du er fyldt 15 år.
  • Bayvantic Vet kan kun returneres/byttes ved produktmangler.
  • Dyrelageret har tilladelse fra Sundhedsstyrelsen til at sælge V-mærkede lægemidler.

ANVENDELSESMÅDE OG INDGIVELSESVEJ: Bayvantic Vet må kun bruges på hundens hud.

DOSERING: 1 pipette pr. gang.

KONTRAINDIKATIONER: Må ikke bruges til hvalpe under 7 uger og under 1,5 kg legmesvægt. Bør ikke anvendes i tilfælde af overfølsomhed over for de aktive stoffer.

BIVIRKNINGER: I sjældne tilfælde kan der ses forbigående hudreaktioner og sløvhed efter brug af Bayvanic Vet. Ved tvivl, så kontakt dyrlægen. 

SÆRLIGE OPBEVARINGSFORHOLD: Opbevares utilgængeligt for børn. Opbevares tørt og ikke over 30 grader efter åbning af folieposen. Alle pipetter skal anvendes inden 2 1/2 år efter posens åbning eller inden udløbsdato, alt efter hvad der kommer først.

Se produktresumé for Bayvantic Vet til hund fra Lægemiddelstyrelsen

SE OGSÅ VORES ØVRIGE PRODUKTER TIL BEKÆMPELSE AF LOPPER OG FLÅT

 

spacer