Problemadfærd hos katte

1.900,00

 

 

Spændende weekendkursus om katte

 

BEMÆRK: RABATKODER FRA DYRELAGERET.DK GÆLDER IKKE KURSER M.M. FRA CENTER FOR DYRETERAPI.

Katten kan ligesåvel som alle andre kæle- og husdyr have adfærdsrelaterede problemer. Det bliver mere og mere populært at holde kat og særligt indekatte kan udvise adfærdsproblemer. På kurset vil vi gennemgå kattens oprindelse og nærmeste slægtninge som baggrund for at forstå kattens naturlige behov, adfærd og sprog, der også diskuteres. Dernæst vil vi gå i dybden med de forskellige typiske adfærdsproblemer hos katte, samt snakke om forebyggelse og om mulige løsninger når problemerne er opstået. Vi vil diskutere problematikken omkring at holde katte som indekatte og hvorfor disse ofte i højere grad end udekatte udviser adfærdsproblemer, og vi vil snakke om hvordan man kan forebygge adfærdsproblemer hos indekatten. Endvidere kommer kurset ind på brugen af klikkertræning som et ofte meget virkningsfuldt redskab i adfærdsterapien for katte. Der vil blive gennemgået og diskuteret en række autentiske casestories.

Kurset retter sig mod dyreadfærdskonsulenter eller trænere, som gerne vil lære mere om katte, veterinærsygeplejersker, personale fra dyreinternater, pensioner eller lignende. Private med stor interesse for katteadfærd er også velkomne på kurset.

Lager: På lager

Problemadfærd hos katte

 

 

Spændende weekendkursus om katte

   
   
 
Afholdes den 14-15 november 2020
 

Katten kan ligesåvel som alle andre kæle- og husdyr have adfærdsrelaterede problemer. Det bliver mere og mere populært at holde kat og særligt indekatte kan udvise adfærdsproblemer. På kurset vil vi gennemgå kattens oprindelse og nærmeste slægtninge som baggrund for at forstå kattens naturlige behov, adfærd og sprog, der også diskuteres. Dernæst vil vi gå i dybden med de forskellige typiske adfærdsproblemer hos katte, samt snakke om forebyggelse og om mulige løsninger når problemerne er opstået. Vi vil diskutere problematikken omkring at holde katte som indekatte og hvorfor disse ofte i højere grad end udekatte udviser adfærdsproblemer, og vi vil snakke om hvordan man kan forebygge adfærdsproblemer hos indekatten. Endvidere kommer kurset ind på brugen af klikkertræning som et ofte meget virkningsfuldt redskab i adfærdsterapien for katte. Der vil blive gennemgået og diskuteret en række autentiske casestories.

Kurset retter sig mod dyreadfærdskonsulenter eller trænere, som gerne vil lære mere om katte, veterinærsygeplejersker, personale fra dyreinternater, pensioner eller lignende. Private med stor interesse for katteadfærd er også velkomne på kurset.Kurset afholdes hos: Center for Dyreterapi, Kringelhøjvej 12, 9850 Hirtshals.


Underviser: Dyreadfærdskonsulent, Ayoe Hoff

 

Pris for kurset kr. 1900,-

Der udstedes kursusbevis efter deltagelse.

 

 

For nærmere info, kontakt: bettina@dyreterapi.dk
 
 

 

Derfor kan du trygt handle hos DYRELAGERET.DK:

 • Leveringstid: 1-3 hverdage for lagervarer.
 • Fragt: Levering til GLS Pakkeshop kr. 36,00
 • Fragt: Levering til din adresse med GLS (hvis varen må stilles) kr. 59,00
 • Fragt: Samlet bestilling for over kr. 499,00, gratis levering
 • Skriv gerne i kommentarfeltet hvor varen må stilles, hvis du ikke er hjemme - så undgår du forsinkelser i leveringen.
 • Fragtfrie varer: Hundefoder (små sække dog undtaget)
 • Fragtfrie varer: Vital Animin
 • BEMÆRK: Hvis du har betilt en fragtfri vare - kan du altid supplere din ordre med andre varer - og din ordre er STADIG FRAGTFRI.
 • Returret: 60 dage
 • Prisgaranti
 • Fysisk Lagerbutik på Nejstdalen 3, 9850 Hirtshals