Nina Ottosson - Puzzle & Play Melon Madness

Lager: Ikke på lager
169,00
Model/varenr.: nina_ottosson_kw69583

Puzzle & Play Melon Madness

Nina Ottosson - Puzzle & Play Melon Madness,

26,6 x 7 x 26,5 cm.

Stimulerer kattens naturlige jagt instinkt. Katten skal flytte på blokke og på de sorte stykker for at finde de skjulte godbidder. Udviklet specielt til katte med deres naturlige bevægelser og instinkter i tankerne. Juster sværhedsgraden, når din kat lærer, hvad den skal gøre. Start med at  lægge foder eller godbidder i fordybningerne og skub de sorte stykker til siden. Forøg sværhedsgraden ved at dække fordybningerne med de sorte stykker, og placer også foder eller godbidder inde i blokkene, så katten skal skubbe disse over fordybningerne og tilbage for at få adgang til det.

 

 

ØKOVENLIGT MATERIALE: Lavet af et kompositmateriale, der er en blanding af træ og plast – holdbart, let at fremstille og bedre for miljøet.

NEM AT RENGØRE: Vask op med varmt vand og vaskemiddel, skyl rent og lad det tørre.

ADVARSEL: Hold ALTID øje med din kat, når du spiller med et spil eller et puslespil. Lad ikke katten bide ind i spillet eller delene. Kontroller legetøjet regelmæssigt, og fjern det, og udskift det, hvis det er brudt, eller en del løsner sig, da dette kan forårsage alvorlig skade. Kun beregnet til katte.

Holdes utilgængeligt for børn. Når puslespillet er tomt for slik eller mad, skal du lægge det væk, indtil næste gang det bruges under opsyn. Kun beregnet til kæledyr. Størrelse: 26,6 x 7 x 26,5 cm

spacer