Radiator hængekøje, Longhair Plush / Suede-Look

Lager: På lager
169,00
Model/varenr.: tx43145

Radiator hængekøje, Longhair Plush / Suede-Look

Forkæl din kat med en hyggelig og stilfuld hængekøje, der giver den den perfekte hvileplads. Vores Radiator hængekøje i Longhair Plush / Suede-Look er designet med komfort og elegance for øje.

Det langhårede plysbetræk i ruskind-look (polyester) tilføjer en luksuriøs fornemmelse til denne hængekøje. Betrækket er desuden aftageligt, hvilket gør det nemt at rengøre og vedligeholde. Din kat vil elske at krybe op i denne bløde og indbydende hængekøje.

En stabil metalramme sikrer, at hængekøjen er sikkert fastgjort til radiatorer. Den medfølgende justerbare holder kan tilpasses radiatorer med en bredde på 9-12 cm, hvilket gør den velegnet til de fleste konventionelle radiatorer.

Hængekøjen er ikke kun komfortabel, men den giver også din kat en forhøjet udsigt over rummet, så den kan holde øje med alt, hvad der sker omkring den. Dette giver din kat en følelse af sikkerhed og kontrol.

Vores Radiator hængekøje er praktisk at vedligeholde, da den kan håndvaskes. Farvekombinationen af hvid og sort passer perfekt ind i de fleste indretningsstile.

Forkæl din kat med denne lækre Radiator hængekøje, hvor den kan slappe af og nyde livet på en hyggelig og stilfuld måde. Bestil den i dag og giv din kat den ultimative hvileplads. Tak fordi du valgte os som din kilde til kæledyrsprodukter.

Radiator hængekøje, Longhair Plush / Suede-Look

  • langhåret plysbetræk/ruskindslook (polyester), aftagelig
  • stabil metalramme
  • med justerbar holder (9-12 cm)
  • til alle konventionelle radiatorer

Kan håndvaskes

Farve: Hvid / Sort

Størrelse: 45 x 26 x 31 cm

spacer