Mængderabat

Dermafit Forte, 100 ml. Planteolie og Fiskeolie

Lager: På lager
179,00
  • Køb 3 eller flere til 165,00 pr stk.
Model/varenr.: eq430115

Dermafit Forte, 100 ml.

Dermafit Forte, 100 ml.

Dermafit Forte er et højkoncentreret tilskudsprodukt for optimering af hud, pels og kløer hos hund og kat. Produktet er baseret på et nøje udvalgt blend af forskellige planteolier samt fiskeolie, i kombination med de rigtige vitaminer og sporstoffer. Dermafit Forte er velegnet til hunde og katte som har brug for ekstra støtte til hud og pels, f.eks. ved perioder med irriteret hud, tør pels og pelstab, tørre og revnede trædepuder eller dårlig kvalitet af kløer.

Produktet indeholder Omega 3 og Omega 6 for en optimal balance af essentielle fedtsyrer. Dermafit Forte indeholder desuden phytosteroler (plantesteroler, min 5%). Disse findes naturlig i cellemembranen, især i fedtholdige plantedele og har flere gavnlige egenskaber. Phytosteroler forbedrer især kvaliteten af hornlaget i huden, og støtter en intakt hudbarriere. Biotin er en af de vigtigste vitaminer i forbindelse med sund pels, vækst af sunde klør, og medvirker også i dannelsen af keratin som indgår i disse strukturer. Derfor er det et koncentreret indehold af Biotin i Dermafit Forte. Der er også tilsat et optimalt indehold af Zink som er vigtig for sund pels og hud. Mangel på Zink kan føre til hårtab, sart hud og forsinket regenerering af hud. Sporstoffet Selen er ligeledes tilsat for at beskytte cellemembranen mod frie radikaler, ligesom Vitamin E som er en essentiel antioxidant.

Dermafit Forte fremmer en sund og elastisk hud, tyk og skinnende pels, stærke kløer og trædepuder, samt kan være med til at afkorte fældnings perioder.

Equidan Vetline serien er udviklet til at supplere dyr på specifikke områder og til at supplere en optimal grundfodring. Produkterne er sammensat af højkvalitets naturlige råvarer, og typisk i en ganske koncentreret form, således de er drøje i brug. Vi arbejder ud fra evidensbaseret viden, når produkterne udvikles og produkterne anbefales bl.a. derfor professionelt af danske dyrlæger.

Med et Equidan Vetline produkt i hånden er din firbenede ven hjulpet bedst muligt.

Sammensætning:

Planteolie, Fiskeolie.

Analytiske bestanddele:

Råprotein 0,9%, Råfedt 91,8%, Træstof < 0,5%, Råaske 5,6%

Fodervejledning:

Bør hældes over foderet 1 gang dagligt.

Katte:

  • Op til 10 kg -1 ml. / dag

    Hunde:
  • Op til 10 kg - 1 ml. / dag
  • Fra 10-20 kg - 2 ml. / dag
  • Over 20 kg - 3 ml. / dag

    1 pumpeslag = 1,4 ml.

Indeholder: 100 ml.

spacer