Tægetang

Lager: På lager
39,00
Model/varenr.: tx2297

Vores Tægetang er et uundværligt redskab for kæledyrsejere, specielt designet til effektivt og sikkert at fjerne flåter fra både hunde og katte. Tægetangen er udformet i den pålidelige "koben" facon, som er anerkendt for sin effektivitet og lette anvendelse.

Denne tægetang er ikke kun praktisk til at fjerne flåter, men den er også udstyret med en smart nøglering. Denne funktion gør det nemt altid at have tægetangen ved hånden, uanset om du er hjemme eller på farten med dit kæledyr. Dens kompakte design gør den let at opbevare og transportere, så du altid er forberedt, hvis dit kæledyr får en flåt.

Tægetang i den gode "koben" facon

Rigtig god tægetang til fjernelse af flåt til hunden eller katten. Med smart nøglering så du altid har den med dig.

  • Tægetangen kommer i assorterede farver, hvilket giver den et tiltalende og brugervenligt design. Den er ideel til brug både i hjemmet og under udflugter i naturen, hvor flåter oftest forekommer.

Udover tægetangen tilbyder vi også en række andre produkter til bekæmpelse af lopper og flåter, som er vigtige for at opretholde dit kæledyrs sundhed og trivsel. Disse produkter inkluderer alt fra forebyggende behandlinger til efterbehandlingsprodukter, der kan hjælpe med at holde dit kæledyr fri for disse skadelige parasitter. Gennemse vores sortiment for at finde de bedste løsninger til at beskytte dit kæledyr mod flåter og lopper. Vores Tægetang og de øvrige produkter i vores udvalg er nøje udvalgt for at sikre effektivitet, sikkerhed og brugervenlighed.

SE OGSÅ VORES ØVRIGE PRODUKTER TIL BEKÆMPELSE AF LOPPER OG FLÅT

spacer