Mængderabat

Nordic Gold Sif - fokus på følsom fordøjelse - ikke tilsat korn 10 kg

Lager: På lager
544,00
  • Køb 2 eller flere til 529,00 pr stk.
Model/varenr.: UQsif10

Nordic Gold Sif - fokus på følsom fordøjelse - ikke tilsat korn 10 kg

Holistic hundefoder med fokus på følsom fordøjelse - fremstillet i Danmark af de bedste nordiske råvarer

Nordic Gold Sif - fokus på følsom fordøjelse - ikke tilsat korn 10 kg

Holistic hundefoder med fokus på følsom fordøjelse - fremstillet i Danmark af de bedste nordiske råvarer

  • Fisk, krill og skaldyr fra Nordsøen, pakket med vigtige omega-3 og -6 fedtsyrer
  • Letfordøjelig kylling og fedt fra kylling
  • Frugt og grønt fra danske marker: kartoffel, ærter, æbler, roefiber, gulerødder
  • Koldpresset økologisk rapsolie fra Danmark
  • Økologiske urter fra vores egne marker: cikorie, røllike, timian, persille, oregano, mynte, agerpadderok og marietidselfrø
  • MoverFlex+, et naturligt glucosamin udvundet af skaldyr fra de nordiske kyster

UniQ NordicGolds Sif kan også brugs til hunde med sensitiv mave og pelsproblemer og indeholder kun rene og naturlige ingredienser og ingen korn eller gluten. Sif er fyldt med vitaminrige kartofler, ærter og gulerødder. Foderets særlige blanding af omega-3 fedtsyrer fra krill, glucosamin fra skaldyr fanget ved skandinaviske kyster og virksomme stoffer fra de økologiske urter, gør Sif til det helt rette valg, når du bevidst vil tage stilling til din hunds velvære.

Vi har kælet for enhver detalje, og Sifs unikke kombination af sunde og naturlige råvarer hjælper dig med at passe godt på din hund.

Fodervejledning.pdf

sif_indhold.pdf

Generel vejledning om fodermængde
Med UniQ NordicGold sørger du for, at din hund får alle de vitaminer, mineraler og næringsstoffer, den har brug for, fra rene og naturlige nordiske råvarer. Samtidig træffer du et bevidst valg om, at kunstige tilsætningsstoffer, farve og smagsfremmere ikke hører hjemme i dit kæledyrs kost.

Du skal vælge den type UniQ NordicGold, der passer bedst til din hund og der, hvor den befinder sig i livet. Husk på, at en hvalp vokser lige så meget i løbet af et år, som et menneskebarn gør på 14 år, og at den ældre hund har brug for letfordøjelige proteiner, mindre fedt og mere glucosamin. Men husk også, at det er dig, der kender din hund bedst. Skemaet med fodermængden er derfor vejledende, for appetit, forbrænding og optag er meget forskellig fra hund til hund og afhængig af race, vægt, alder, aktivitetsniveau, temperatur, adfærd m.m.

UniQ Nordic Gold kan enten gives som tørfoder eller opblødt i vand - husk at servere det sammen med en skål frisk, køligt drikkevand, så din hund også får slukket tørsten.

UniQ Nordic Gold opbevares ved 5-25°. Undgå fugt og stærkt dagslys. Holdbarhed: Se mærkning på sækken.

spacer