Traditional Hoof Oil 400 ml.

Lager: På lager
139,00
Model/varenr.: EQ190180

Traditional Hoof Oil 400 ml.
Kombination af naturlig voks og olier med beskyttende og antibakterielle egenskaber.

Traditional Hoof Oil 400 ml.

Denne hovolie giver en flot glans samtidig med den fugter hestens hove, den er naturlig og åndbar og medvirker derfor til at give din hest sunde og stærke hove, med god modstandskraft overfor miljø, vind og vejr. Den indeholder en kombination af naturlig voks og olier med beskyttende og antibakterielle egenskaber. Olien er udviklet til at bevare en sund, elastisk og stærk hov. Olien er klar og giver gloss effekt, farver ikke hoven og kan derfor benyttes til alle hove. Den er superlet at anvende, da der i toppen sidder en god pensel til påføring af olien. Den kan bruges efter behov og kan med fordel også anvendes til stævnehesten for at give det sidste finish, lige før den skal på konkurrencebanen.

Nettex har udviklet innovative og teknologiske løsninger til ernæring og pleje af dyr siden 1983, da virksomheden blev grundlagt i Storbritannien. Deres engagement i forskning og udvikling betyder, at deres produkter er af højeste kvalitet.

Brugsanvisning:

Må anvendes til alle hove uanset type og farve. Kan anvendes efter behov, men gerne dagligt.
Hoven rengøres og lad den være tør, før olien påføres. Hovens pensles med den medfølgende pensel – kronranden bør ikke påføres olien.

Indeholder: 400 ml.

spacer