Faunakram kornfri dental sticks med kylling

Lager: På lager
Pris fra
25,00
Model/varenr.: fk10697

Faunakram kornfri dental sticks med kylling - pose med 7 dentale tyggeben.

Faunakram kornfri dental sticks med kylling

Tyggebenene er glutenfri og med lækker og velsmagende smag af kylling, som holder hunden beskæftiget i et stykke tid.

Din hund vil elske dem!

Hundegodbidderne er udviklet i samarbejde med ernæringseksperter, dyrlæger og opdrættere for at sikre den højeste kvalitet og et højt kundetilfredshedsresultat.

Holdbarhed er 18 måneder fra produktionsdato.

Produktet er fremstillet i EU, på en IFS-, BSI- og BSCI-certificeret fabrik. Faunakram Pet Food besøger fabrikken flere gange årligt til kvalitetskontrol og sikrer dermed, at fabrikken lever op til Faunakrams krav til kvalitet og sporbarhed.

Sammensætning: 

Vegetabilske biprodukter, kød og animalske biprodukter (14% kylling), glycerin, mineraler (0,6% natriumhexametafosfat), frugt (0,2% tørret æble, 0,02% citrusekstrakt), alger (0,2% tang).

Tilsætningsstoffer/kg:

Vitamin D3: 200 IU, Vitamin E: 15mg, Biotin: 100 µg

Analytiske bestanddele:

Råprotein 18,5%
Råfedt 2,7%
Råaske 6,0%
Træstof 2,3%
Fugtighed 20,0%

 

Fodringsvejledning: Som belønning mellem måltider (1 pr. dag). Juster foderindtag efter behov, dog ikke egnet til hvalpe under 4 måneder. Sørg for, at hunden altid har adgang til frisk drikkevand. Hold hunden under opsyn mens den fodres. Opbevares køligt og tørt. Dyrefoder skal ikke anvendes som menneskeføde.

NB: At give sin hund tyggeben er forbundet med en risiko. Derfor anbefales det, at hunden er under opsyn af ejeren, når den spiser tyggeben, da halvspiste bidder kan sætte sig fast i forskellige dele af fordøjelsessystemet.

Indeholder: 

  • 180 g - str. M
  • 270 g - str. L
spacer